I morgon ska man till Nordthy Rideklub

Japp, älsklingen fick tag på dom idag (ja han ringer för min danska suger och danskars engelska suger) han fixa så jag får komma ut dit i morgon kl 16 och få en visning runt området och se hur dom ahr det där, deras hästar, höra hur deras regler är osv osv.

 

Det som verkar mest roligt är att hon sambon pratade med sa något om inriktning, typ dressyr eller hoppning. Fick mig att fundera om det är så att man rider som vanligt men man riktar in sg på antingen dressyr eller hoppning eller kanske lite lagom balans mellan båda.

 

Tycker det är en helt otoroligt rolig ide, då jag gillar min basis dressyr, men är mer en hoppryttare när det kommer till tävlingar. skulle vara skit roligt att få träna mer hoppning som jag älskar och kanske komma ut på lite små lokala tävlingar i framtiden :)

Så nu ska man bara inte får upp hoppet för mycket och ta allt med en nypa salt. jag hoppas på Nordthy Rideklub för dit kan jag ta muig med scootern när sambon inte orkar skjussa mig :)

 

bjuder påen bild på våran skönhet Error hemma i sverige. en häst som kan mäta sig med Rocky & Frallan. Älskar han.

 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Sv; Den där man kunde välja inriktning på lät ju väldigt bra, önskar att jag kunde ha nån sån ridskola i närheten ;) tyvärr är det ju rätt ont om bra ridskolor, i alla fall enligt min erfarenhet. Red du på nån ridskola i Skövde? Bor i tibro så det är ju nära, haha :)

2010-08-18 @ 00:15:53
URL: http://sheisnea.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv; Var kultomten bra? Funderar nämligen på att sluta i tibro, men vill ju inte sluta rida lektioner helt och hållet :)

2010-08-18 @ 01:03:47
URL: http://sheisnea.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv; Låter ju väldigt bra! Får nog åka dit och kika någon dag :)

Hoppas det går bra med provlektionen på den andra ridskolan, håller tummarna! Godnatt :)

2010-08-18 @ 01:11:05
URL: http://sheisnea.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback