Snart blir våran Siska en vanrdande matfrabrik

Solen skiner och jag har gjort mgi redo för att åka till stan med sambon. vi ska åka förbi jobcenter som är danska versonen av arbetsförmedlingen. uppenbart! Kolla om det har kommit in några nya jobb.

Sen ska vi kolla om vi kan hitta schampoo till katterna, vi tänkte styla mamma siska lite innan kattungarna kommer, typ klippa ner det lååånga håret på magen så små kattungarna kan hitta matfabriken :P sen kanske trimma ner lite hår på bakmena så hon får det lättare att göra rent sig själv efter dom små ploppat ut. annars finns risk att det bildar tovor och dreds i henns långa päls. Vi hoppas på att hennes garkattungar kommer ploppa ut någon gång nästa vecka.

igårkväll så låg jag på soffan och tittade på south park på mtv och hadde siska brediv mig. kännde kattungarna i magen leva loppan. vilket lyckorus :D man kände sparkar och rörelse som bara den :P inte undra på att hon helst ligger och hittar sig någonstans.

Det är antagligen en siameskatt som är pappan till siskas kattungar. det blir maine coon & siames blanding. det ska bli spännande och se hur fcked up eller söta dom är :P

men men u ska vi till stan, ska ta med hunde också blir nog hundskogen på vägen hem :)

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback