Snart ska man iväg till Nordthy

Sitter redan i ridkläder och väntar på att klickan ska bli 18.20 så vi kan åka mor ridskolan, vet inte om jagf ska rida samma häst igen, fjordingen som ägs av privatperson eller om jag ska få rida privatstallets stallchef's stora häst han har. eller om det blir någon av stora elevhästarna.

 

Först i september nu får dom nya stora hästar till elevhästarnas skara. hoppas att det är någon där jag kommer bra överens med. Fjoesingen jag red förra gången kommer jag absolut inte överens med, vi bråkade mest hela lektionen, och han drog i väg med mig och testade mig som bara fan. och det är inget roligt när man har en så stark häst som han. känndes som jag ibland inte hadde någon kontroll över han alls.

 

men men får väl bita ihop och vänta på hästbyta om jag nn skulle få¨rida han tills det kommer en elevhäst för mig att rida.

 

Jag bjuder på en jätte gammal bild på mig & våran gamla vallack Rocky (fd ridskole häst på skövde ryttarförening kultomten) vi rider lite på ridbanan hemma hos mamma (jag vet ner med hälarna och räta på ryggen)

 

Kommentarer
Postat av: Rebecka "Boki" Öhlund

Verkligen en jättefin blogg du har. Härliga färger!

Hoppas du haft en bra dag.

Kram

2010-08-25 @ 20:41:11
URL: http://rebeccaohlund.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback