2 december: Bara en dag kvar

Idag blev det den 2 December och i morgon så fyller jag hela 26 år. Det känns underbart att få fira min födelsedag hemma i nya lägenheten med min älskling och katten. Vi stormtrivs allihopa här, sambon har börjar sin praktik på Ford inne i stan. vi hoppas det kan leda till fast jobb.
Själv har jag sökt lite jobb men de som finns är oftast för långt bort att ta sig utan eget körkort och bil. men jag blickar frammåt. får jag danskan upp bättre så kan jag snart söka mina köksjobb som jag har erfarenhet ifrån :)

Vi håller fortfarande på att packar upp allt här hemma. MEN när det är gjort och vi fått allt på plats så kommer jag ta en massa bilder och lägga ut här för er att se.
Min älskling till kamera kommer att få följa med till en massa ställen framöver. om inte min nikon iaf våran lilla kompaktkamera. Jag skanar tiden då jag fotade allt från mina våta strumpor till snön utanför. bloggen va hemma mysig :) nu är den bara boxig och trist. Ska se om jag kan beställa en design från någon snart så jag tröttnat på att fixa allt själv har inte tålamoda attt göra som med min gammla blogg och göra allt från scratch.

avslutar med en bild på våran lägenhet utifrån (vi har fått nya fönster nu så ser mer roligt ut nu. detta är en gammal bild på huset jag hittade. men där ser ni våra stoooora fönster från golv till tak som är som en liten fönsterbox man msåte gå igenom för att komma mellan tv och sovrummet)

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback