22 December: Stress, fyfan vad stress!Nyss hemkommen från stan, jag tog bussen in kl 10.00 eller ja bussen va 15 minuter för sen.
Kom till stan han ta en sanbbis på Føtex köpte bakchoklad, vit & mjölkchoklad till våra ischoklad till julafton. denna gång blir det vissa med kokos som vanligt, vissa med krossad mandel & vissa helt neutrala.

Hittade inte present på Føtex till sambon som jag trodde. så jag gick till hm för att titta om jag kunde hitta något att spendera mina 150kr som jag fick på presentkort i födelsedagspresent. men Jag han knappast titta på en nyårsklänning eller spana in en enda BH innan sambon ringer och säger att han redan är fri från jobbet och kan hämta upp mig för möta på Jobcenter.

Hur som så kom han och hämtade upp mig vi körde ner till jobcenter och satt där och väntade i evigheter, sen säger dom att vi måste komma tillbaka 1½ timma senare då hon som har hand om det är fri igen. men vipps så fick vi komma in på direkten iaf.

Mötet blev om vart jag fått pengar innan, om jag rä redo att ta steget ut i arbetslivet om jobcentyer säger att jag ska det. visst visst. fråga lite om min diagnos (jag har en diagnos ja...kan berätta allt en annan dag)
fråga om mina egenskaper och hur mycket danska jag kan och om jag tagit någon danska kurs ännu.

Jag är trotts allt stolt för jag försökte prata så god danska jag kunde hela mötet :) EN gång fick jag rätta mig till engelska. men min danska är lpångt ifrån flawless. jag mixar danska & svenska så det sjunger om det. tur det inte är så olika trotts allt :P

Vi fick ansökningblanketter till kontanthjælp utskrivna till oss och en lista på vad vi ska ha med oss till kommunen.
det va kontoutdrag fårn svenska och danska kontona & lönebeskeden från f-kassa och hyreskontraktet på lägenheten.

Det såg ljust ut för mig sa dom :) för denna gång har jag ingen inkomst och gör allt i tid och rätt.

Stolt är jag. nu ska jag kolla mina sidor på internet sen kolla lite tv och slappna av.
Ikväll ville sambon vi skulle spela WoW tillsammans.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback