Lite smärta

Sorry igen att jag vart lite frånvarande. det har vart mycket. jag har sjukt ont i magen och har mest kollat tv eller spelat world of warcraft.
orkar inte riktigt med att sitta och blogga så är väl lite tyst här igen tills smärtan är över och värsta wow-veckan är över.

Nya klänningen & tunikan

Världens finaste klänning

Åh jag kom nyss hem från stan med sambon, frisören va självklart stängd på måpnadagar men som "tur" är ska jag till läkaren i stan i mrogon så åker dit efter läkarbesöket. hoppas att dom har drop-in för tjejer. sambon sa att det iaf är drop-in för killar men menar dom är lite mindre tidskrävande att klippa . eller?

Jag va även inne på h&m och till min förvåning hittade jag en skit söt klänning för endas 179dkk.
sååå fin sambon gilla den skarpt nu ska vi bara ha svärmors tillåtelse till bröllopet. det är iaf inte svart.
ska ta en bild på den till er senare.

köpte även en ljus beige cardigan att hänga över axlarna. skit sött. ska ha mina pärlor till det. kommer blir fin fint.

ha även nyss gjort en frozen cheesecake!!! MUMS! den ska stå i frysen till kl 20-21 i kväll innan vi kan avnjuta den.

ta lite bilder till er senare.

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett par snygga solglasögon värde 549:- hos Tävlingsryttaren

Var med och tävla du också!

 

Är lite nervös

Åh sitter här och ska snart slänga mig i duschen så jag är fresh tills i mrogon.
I morgon ska jag och sambon iväg till stan och försöka hitta en klänning till mig att ha på bröllops bjudningen på söndag nästa vecka. jag ska även hoppa in hos dropin frisören i stan och klippa mig.!!!
jag är nerväs just nu har jag jätte långt hår aldrig haft så långt hår i mitt liv. men topparna ä'r som svinto då jag bara låtit det växa och växa.

så jag ska toppa mig. Jag va inne på att klippa mig ganska kort. men smabon gillar mitt långa hår.
däremot så ska jag färga det. mörkt igen. mitt hår just nu är utväxt av mörkblont, tidigare överfärgad utväxt som är blond / längderna som blev en missfärgad mellanblond som nu blivit lite röda toner i. tänkte att jag ska nog gå tillbaka till mitt säkra mörkbruna/svarta hår jag alltid haft. men funderar på det där kittet som har slingoor i. ungefär den här färgen.

Tycker bara det är så jävla snyggt. jag menar om jag endå ska behålla mitt långa hår kan jag väl göra det snyggt också :D

 

och klänningen i morgon kommer vara från h&m ofc pallar inte springa i så mycket andra butiker. kansk springer upp till Tøj & sko som har lite mer i min storlek. köpte min nsygga trenchcoat där ♥

 

men men nog babblat måste fan duscha och slappa vid tvn lite.

ska ta före och efter bilder på mitt hår också så får nu ser hur det ser/såg ut :D

Jag skäms!

Jag har börjat blogga på engelska på aumi.tumblr.com och totalt glömt bort att jag har denna svenska att uppdatera också.
Jag är sämst haha :P

har inte hänt så mycket. allt är det samma solen skiner, hunden lever loppan i trädgården och lillebror kommer på besök i danmark om något vecka eller så.

Vi har även börjat träna & motionera Tea på ett anolunda sätt. vi har på henne selen och så åker jag med cykeln en lugn tu så hon får jobba lite, ibland förljer sambon med på sina rollerblades och låter Tea dra honnom några meter då och då men vi måste först skaffa riktigt dragsele innan hon får dra för mycket mer..
men vi är iaf ute och joggar. ska ta och ladda batterierna på kompakt kameran och ta med mig och filma någon dag.

Rösta på min nadra sko

Jag har utöver dessa två även fler skor rå söta på din favorit :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Rösta rösta

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Rejäl sovmorgon

Jag vajnade för c 30 minuter sen klockan är redan 14.00 och det regnar ute, jag är hungrig som bara fan och har ont i ryggen av att jag sovit som en skruvad korv.
Sitter och funderar på vad dagen kan komma med, har funderat på om vi ev ska åka ut till svärföräldrarna och kolla in och mysa lite med kattungarna och ta en kopp thé.

Försöker övertala sambon att vi ska ha en av dom gula tigrerade han katterna som har sjukt stor personlighet och älskar kel och mys. men sambon ör fast besluten på att vi ska ha det största av dom alla i kullarna och det ör en stor grå vit hane, men han ör en sån dör katt som inte görna vill bli klappad och kelad med utan han vill bara mörda din hand och leka och riva ner allt man äger. sambon tycket att vi redan har 2 gula honkatter så han vill inte ha en tredje gula katt. men jag ger mig inte. dom är seriöst så jävla goa.

Ett av våra lilla monster Nikita

Va fan då! jag är sulten!

Ja det va meningen jag och sambon skulle ha potatisgratäng idag men VIPPS så va även kvällen borta och för sent nu att göra det. så det blir akuta Vårrullar YEY i morgon ska jag fan göra redig mat.

Dagen bara försvann

Oj då Dagen bara försvann. snart dags att laga mat för dagen och sen göra kväll.
Solen skiner för fullt med det är lite vind ute vilket gör att det ör en hemma kväll som gäller.
Sorry att jag inte har skrivit något här idag men har blivit en vana att inte sitta vid datorn. men det kommer det kommer.

Fick reda på att min lillabror Mikeal (23 år) kommer till mig & sambon i Juli nu och hälsar på oss. gud vad jag saknar lillebrorsan. har jag tur kanske andra lillebrodern Marco (18) kommer med han också. men det kan man inte förvänta sig.

 

Ikväll blir det potatisgratäng och tvmys. sambon står i garaget och fixar med sin systers dator och jag sitter och blir halvt som halvt attakerad av våran ena maine coon katt hon har lite humörsvängningar. hon kan från ingenstans börja fräsa och morra åt en och göra utfall mot våra fötter. men det ör endast dom dagarna svärmor har vart hör annars är hon skit snäll. vi ska sterilisera lilla Nikita i hopp om att det är någoit med hormoner och att svär mor luktar starkt om hankatt.

 

men men rabis vaccination av hunden också fixa pass och hela tjosan så vi kan ta med Tea till sverige  över Jul.

men men det va lite random info. nu ska jag laga mat och försöka hitta laddaren till kompaktkameran.

Jag suger på allt vad redigering heter

Åh äntligen har jag redigerat klart alla bilder jag tagit under dagarna jag vart utan internet.

men jag kan verkligen suga apa på att redigera iblnad. kvittar hur mycekt jg försöker så har jag tagit bilden i fel ljus och kan inte göra mycket åt det. suger dessutom på alla dessa kamera-inställningar. måste verkligen ta en basis kurs så jag kan allt om bländare & iso och va fan nu allt är :P

måste dessutom lära mig att fota i standarn läge har en dålig vana att fota allt i Vivid vilket gör att alla färgewr poppar mer. men jag menar det kan jag ju göra i PS xD det är svårt att få en vivid bild att se naturlig ut när alla färger är pissintensiva :P dumma dumma mig.

 

Kurs i foto & redigering va det ja .. ok gott!

Bjuder på en av bilderna på min lilla "valp" Tea

E.L.F favorit

Jag måste säga att jag har aldrig beställt nagelack hos elf. men jag har nog hittat min framtida favorit som kommer köpas ofta och användas flitigt.

Nyansen heter Fire Coral och är HELT i min smak. riktigt syndigt rött och sött.

Äntligen internet !!

JAA!!!
äntligen är jag tillbaka till min vanliga dator och vanliga åäö istället för det danska inställningarna på laptoppen jag inte orkade ändra.
håller på och laddar upp 150 bilder jag tagit under tiden vi vart utan internet. ska komma igenom alla redigera ordning några osv osv det vanliga :)
men det känns skönt att vara tillbaka. förhoppningavis kommer det gå mycket böttre med uppdateringarna nu också :)
livet här i Danmark är underbart :)

skriver mer senare.