ÅH jag är så less på Nordthy Rideklub

USCH va kasst det gick att rida idag ... igen! Som vanligt hadde jag den envisa jävla MR.Bean (det finns ingen annan elevhäst att rida) och han lyssnade inte på hjälperna alls idag han ville bara in och käka och det hadde han redan bestämt sig för innan jag hoppade upp. vi red förbi ingången och det går bra halvägs på långsiden kan han bara kasta sig helt om och spirnga till grinden igen. sen fick man han inte därifrån. Kunde gpå bra på spåret sen ska man rida ett varv på volten och när man kom närmare fyrkanten igen så vipps så stack han åt motsathåll. trotts att jag va tydlig med skänklarna och inte böjde han för mycket på volten så näpp han ville INTE!. hade verkligen ingen kontroll överhan idag. han sprang in i andra hästar som var ivägen mellan han och grinden in mot stallet en gång lta han bogen mot grinden och psrang nästan igenom hela grinden.

Det är så illa nu att jag funderar på att byta ridskola. jag menar jag har ridit i 2 månader, allt jag har gjort är ridit runt på fyrkanten och volter. har inte fått lära mig NÅGOT! anledning till att jag vill rida på ridskola är ju för att lära mig mer lära mig bakdelsvändningar, lära mig skänkelvikningar. lära mig att hoppa hinder igen. men det är verkligen bara rida runt på fyrkanten med hästen i form. sen rider alla i kaos. hästar överallt. OCH Mr.bean är enda elevähsten som jag kan rida. alla andra är shettisar eller b-ponnys. SÅ less på detta nu dom sa att det skulle komma ny hästar i september. jag väntar fortfarande. jag menar jag betalar 240 danska kr i månaden och får inte lära mig annat än att hålla hästen på fyrkanten. plus att hästen man får rida inte ens är någolunda utbildad. less less less.

Så jag ska försöka få tag på dom här STH Sportridekluben Thisted.
dom har iaf runt 25-26 elevhästar och verkar som man får göra lite mer än att bara rida runt och se fånig ut.
Sure det kostar 280dkk i månaden och 350dkk varje halvår i meldemsavgift. lite dyrare. men tror fan jag kommer uppskatta ridningen lite. just nu kväver dom min kärlek till ridning och viljan att lära sig. jag har bara suttit och väntat på att vi faktiskt ska göra något. men ikke!

hittade denna bild på Error på Ida's facebook.
han rä så fin trotts att han va väldigt tunn efter hans skada på vänster bakben


Kommentarer
Postat av: anniz

Suck, sådana ridskolor gillar jag inte!

Man vill ju utvecklas med sin ridning, inte bara åka med för att man inte gör något annat än att rida runt, runt, runt.. tror du tjänar mer på den lite dyrare utbildningsmässigt om det är som du säger! :-)Red själv på Skövde ridskola en gång i tiden, slutade då jag slutade lära mig något nytt, allt vi gjorde var bara en repris, repris, repris. Saknar såklart ridningen, men jag kände inte för att betala för repriser :)//Anniz

2010-10-28 @ 20:22:59
URL: http://deathisbeautiful.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback