Farbror Cimon & Mamma Siska

Jag nyss gick jag iut i köket för att kolla vad det va som ramla i golvet och jag fann farbror (igentligen morbror) Cimon i kattlådan med kattungarna antar att han sitter barnvakt.....

 

Medans mamma Siska fick en kväll till att gotta sig (här sitter hon ock äter upp kattungarnas blötlagda mat jag hadde i en stor tekopp)

 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ååå exakt sådär upplever jag det också! En period drev jag och en dåvarande kollega en stor ridskola i ett par år och där var det just så! Jag minns en lite tjej som verkligen var så där helt obrydd om vad hon hade på sig, hon kunde komma till stallet i mjukisbrallor och red i en sån där plastjofahjälm med öronbyglar. Det var jättemånga som pikade henne för den hjälmen och undrade varför hon inte red med en "riktig" hjälm istället för den där nybörjarprylen. Sen tror jag att hon fick en dyr hjälm (typ GPA, kommer inte riktigtihåg) och då blev det precis som du skrev, folk började i stället prata med henne om hur jääääkla olönt och töntigt det var med en sådan hjälm när man "bara" red på ridskola. SUCK!

2010-10-23 @ 00:48:47
URL: http://showjumper.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback