Kvällsmys & Kvällstankar

Ikväll är det sista kvällen hema själv. I morgon runt 12.30-13.00 kommer sambon hem igen. Det har vart mysigt att sitta hemma och mysa, men samtidigt har jag saknar sambon enormt mycket.Sitter och dricker tomatsoppa (varma koppen) och tittar på Nat Geo Wild HAHA! jag vet jag är en sucker för dokumentärer om spännande saker. speciellt Egypten och mystiska pyramider men även från andra utgrävningar och även allt om rymden och stjärnor och planeter. jag ÄLSKAR Nat Geo, Viasat History & Nat Geo Wild. dock saknar jag alla Discovery kanalar. det är mer program och rymden och planertr osv.

Minns när jag va liten, när jag sa att jag ville bli en sån som tittar på stjärnor genom sån där stor kikare på natten.
Ännu idag skulle jag dö för något sånt, men det kommer aldrig bli min framtid. Jag skulle bli skit glad av att få ett litet teleskop att ha hemma och ta med ut när det är stjärnklart och sitta och titta på månen.

Något annat jag satt och tänkte på ikväll va hur fort tiden går. Jag och sambon har redan bott ihop i över ett år, det va ett helt ÅR sen jag flyttade hit till Thisted i Danmark... ett år! och det är snart November.... det är 7 veckor kvar tills jag fyller 26 år. helt GALET!
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback