Randers Rengskog & Otålig Smärta

ÅH jag smäller av snart, har sjukt ont i magen, har tagit mina smärtstillande och ligger typ i fosterställnign i soffan med varma ridkuddar på magen och tittar på Viasat History.
Åt nyss lite frusna bär med lite vaniljsås. skulle spara vaniljsåsen men då snubblar jag mellan tvrummet olch köket och faller pladask på golvet och det va vailjsås överallt :P haha så jävla typiskt.

Idag var vi iväg på Randers Regnskov det är nästan som ett innomhus zoo. bestående av 3 stoooora kupoler sydamerika, afrika & asien, och även akvarie, fladdermus & anakonda grotta & orm & fjärils rum. sen va det gottor överallt med all från kungkobor till ödlor och sköldpaddor.

Jga tog en massa bilder med våran cyybershot kompaktkamera så bilderna är inte lika bra som om det skulle vara om jag hadde lite bättre zoom och focus med min nikon. orkade inte gå runt och släpa på den.

Hur som så var det HUR jävla varmt som heslt, varmast var nog Asien kupolen & orm& fjärilsrummet. FYFAN! jag svettades som en jävla gris. tror det va 100% luftfuktighet galet! MEN gud va fint det var där.favoriterna för mig var ormarna & alla alligatorer, krokodiler & kajmaner. Och självklart alla fina och underbara vattenfall.

Jag toksov i bilen hela vägen hem, och jag är helt slut i hela kroppen just nu plus magont, så kommer bilder där ifrån i morgon. dock kommer jag inte posta alla bilder här då det är närare 100 bilder jag tog :P Kommer länka till min bilddagbok när jag får upp dom där :P

Nu säger jag godnatt. kommer krypa ner i soffan och somna till tvn.
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback