Måste stödmata kattungarna

Ja idag har iv vart väldigt oroliga över att siska inte matat sina ungar. hon har typ lega på golvet brevid lådan, käkar mat, legar i soffan och gottat sig. och kattungarna har vart helt själva hela dagen. nu fick vi ruska lite liv i ugnarna så dom börja pipa och röra sig och satte ner siska så la hon sig ner. tror hon inte fattatr att hon msåte mata dom. så i morgon ska vi diret iväög och köpa mjölkersättnign och pipetter så ska jag mata dom varannan till var trejde timma för hand om inte siska gör det själv.

Usch detta är första gången jag får kattungar, jag är livrädd att dom inte ska klara sig. jag menar 6 kattungar första gången siska får ungar, det ksnake blev för mycket för henne. nu ligger hon iaf som sagt och matar dom och spinner vi fick hjälpa alla missar att hitta en tutte så vi va säkra på att alla fick i sig näring. och hoppas siska stannar hos dom i natt.

får bara hittas att Thisted Frø (trädgårdsbutik med djuravdelning) har Royal canin eller annan mjölkerfärrning för katter. annars vet jag inte vart vi ska åka. det är ju typ enda djuraffären i närheten.
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback