Ensam hemma

Jag tänkte fan jag skulle blogga här i helgen. trevligt va ?
oh ja jubel och allt det där.
Sambon är iväh på Thy Party typ 150 personers Lan med alla sina polare och blir väcka hela helgen. så jag ska siytta hemma och hygga mig och städa upp lite.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite finsk musik som alltid annars. ska snart ta mig ett game League of Legends och softa lite och njuta av ensamheten ett tag.

Just nu håller vi också på att letar efter lägenhet för fullt. Vi trivs inte i denna lilla klastorfobiska lägenheten. det verkade vara ett bra beslut när vi flyttade för vi behövde en billig lägenhet asap. men nu är det lite litet. vi är ute efter en 2rok på 50kvm eller sötrre. inte allt för dyr. det går faktiskt ganska kasst. alla lägenheter är 3500DKK och här betalar man för vatten, värme & el för sig. inte som i sveriges flesta lägenheter där man har hyra och el att tänka på. här är det hyra, plus kanske 400-450dkk el, 150kr vatten, och värme vet jag inte. kanske inte så mycket i värme men det är endå lite plus.bor man i hus är detta en mardröm, vi bodde ju i ett hus vid stranden med trädgårn och allt. 2800dkk / månad i hyra med el på ca 450dkk i månaden, vatten på ca 150-200dkk & sen sist värmen... ca 2000-2500kr i månaden när det blev lite kallare efter sommaren. men våran inkomst va det omöjligt.

men men nu är vi på jakt igen. och har hittat en HOPPAS VI! (peppar peppar)

men nog om det nu. nu ska jag spela LoL och sen slappa i soffan.

ps. jag älskar Sivir ♥

Kommentarer
Postat av: SofiaLejon'

Vilken fin blogg du har!! :Djag håller i en dagens blogg.

Skulle vara jätte kul om du ville delta.

Allt du behöver göra är att gå in på denna länk:

http://simpleeheart.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-vinnare.html#comment

2011-04-09 @ 15:08:40
URL: http://simpleeheart.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback