Underbara dag

Idag skiner solen och jag svettas som en gris, åh underbara tidiga sommarvärme.
Jag är i full gång med att tvätta kläder, har ett helt berg att gå igenom.  har även tagit ut soporna och donat lite.
Men nu är det så varmt att jag kolapsar snart. Jag har ändå vidäppna fönster med korsdrag.

Igår var vi iväg och tittade på lägenheten, det va en liten kompakt tvåa som jag personligen tvivlar STORT på att den va 54kvm, min första lägenhet va på 56kvm och jag hadde 10ggr större kök och 3 gånger så stor toalett och sovrum och tvrum va helt ok size. men den lägenheten va fasen inte 54kvm. det va ren lögn vi har det nästan lika stort nu det va bara högre i tak i den andra.

men men vi gillade den endå, MEN här i danmark så måste man betala inskuld det vill säga 3 månaders hyra innan man flyttar in. det är pengar man får tillbaka när man flyttar ut igen om lägenheten är i samma standard som när man flyttar in. normalt att man förlorar ca 1-3000kr på det när man flyttar. eller i vårat fall 14.000kr för att laga ett par hål i väggarna och måla allt vitt igen. (gammla lägenheten)

Ja ja nog snackat, till saken, Våran banktant är på påsksemester just nu då vi måste låna pengar till inskulden, och så har hon som skulle ha våran lägenhet vi har nu helt plötsligt ändrat sig... kanske... hon vet inte om hon vill ha våran nu och med det så betyder det 3 måanders uppsägning för oss! TACK!

jaja så även om vi fann våran drömlägenhet att hyra just nu så tvivlar jag på att vi kan flytta förens efter sommaren iaf pga att folk inte kan hålla vad dom lovar och fuckar över oss total. (ok det va ekalt men jag är bara besviken och ledsen ver det, lite förvarnign kunde man ju få så man slipper springa och elta lägenheter som idioter och se en massa fina man vill ha och sen kan man inte flytta iaf)

Ne nu ska jag nog fortsätta städa, vet itne om folk här runt om läser min blogg, den är ju kopplad till min facebook. jaja nvm :( Osynlighetsdagen!Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback