Lång och tröttsam dagJag sitter och tittar på tv med laptoppen brevid mig i soffan.
Jag har haft en kort dag i skolanmen endå lång dag.
Vi skulle slutat 11.20 idag men slutade med att vi inte blev fria förens kl 11.35 och bussen gick kl 11.40 bilket vi uppenbarligen missade. När jag säger vi så menar jag mig & Anita som är min granne som går samma utbildning som mig.
Slutade med att vi missa bussen som sagt bestämde oss för att vänta på nästa buss som gick 13.30 så vi tog en lång promenad ca 20 minuter till stan stanna på 7eleven och köpte varm hcoklad för det känndes som det blåste storm. vi hadde skit roligt på vägen vin dregglade och spilde choklad över oss och snubblade och garva hela tiden.
Underbart att få umgås med någon utan att sambon är med jämt. Anita är ine bara våran granne hon är dessutom sambons bästa väns syster. MYCKET trevlig tjej. kommer mycket bra överns med henne.
2 fredagar i rad har vi fått lite kass start på helgen förra fredagen va vi också inne i stan en sväng innan vi körde hem då hon hadde bilen. slutade med att vi fick parkeringsböter. och denna gång så missar vi bussar och spiller choklad på våra jackor. jippie!

väl hemma så la jag mig på soffan en stund. hadde sån tandvärk, och har fortfarande tandvärk.
sen vart det pizza utan ost till middag. vi körde nästan över en mink på vägen till pizzerian ... aawww han klara sif som tur va.

På tal om mind tandvärk så ska jag ringa till tandläkaren och fråga vad det kommer kosat att dra ut min onda visdomstand. det är så illa nu att Pinex (danska alvedon) inte längre biter på den och att jag knappast kan tugga min mat och äta. jag drar mig för att äta mat jag måste tugga. men kan inte leva på flytande föda för alltid. Kan hellt inter palla denna smärta längre. UT SKA DEN! trotts min extrema tandläkarskräck.

Nu ska jag fortsätta mysa och titta på NCIS med min älskling.
Kommentarer
Postat av: L I J N A

allt bra?:)

2011-02-05 @ 12:53:27
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback