Packat och klart

För idag iaf :P Lägenheten ser ut som finska vinterkriget lådor och skit ÖVERALLT! men men har blivit erbjuden av sambons mamma att hon kan komma och speed-packa med mig om det skulle behövad i veckan :P

Mu ska jag slappa av och sova snart. ska upp kl 6.30 i morgon igen för några timmar examen arbete :) Bjuder på en go låt. Danskar kan fan göra musik.

 

Mycket har hänt

(varning för mycket text)
Nu är det mycket som händer i livet.
Kan ju börja med att jag blev kvar på Mad til mennesker och närings assistent / storköks kock utbildningen, jag kom på att det är det jag vill just nu iaf. FAST en dag när jag är dansk medborgare ska jag nog ta lantbruks utbildningen eller djurskötare för häst eller hund.


Men men Just nu är vi inne på våra 2 sista veckor i skolan, denna veckan ut och måndag, tisdag & onsdag nästa vecka har vi examen uppgifter att lösa och Tisdag ska vi laga examen maträtten som kylproduktion och på onsdag ska vi anrätta på en tallrik för en person och ta med oss råvaror och råvarebeskrivningar, kostberäkningar och hela tjosan så har vi personlig redogörelse / självaste examen.
jag skriver så jag får kramp i fingrarna just nu, jag har kommit på att jag hellre skriver för mycet än för lite med tanke på min fortfarande bristande danska när det kommer till att stava.
Utöver skolan så har jag och min älskade fästman funnit en ny lite större central lägenhet, och ja vi får nycklarna i morgon. och flyttar fullt in till helgen pga att sambon jobbar.
Ja sambon har även fått fulltidsjobb!

Lägenheten är bara hur mysig som heslt, ligger 200m från gågatan och köpcentrum, och tvärsöver gatan från bowling & tåg/buss stationen och mitt i mellan 2 skit stora parker och hamnen ♥
och inte nog med det, här i danmark är det i stort sätt helt omöjligt att få ha några som heslt husdjur i hyresrätter, det inkluderar marsvin och fiskar också. Men vi har fått tillåtelse och få med Nikita våran katt. Och hund är tillåtet om den inte stör och skäller så grannarna klagar.

Så vi funderar nu på att skaffa en hund igen, då vi tycker det är perfekt läge, jag jobbar/är i skolan dagtid hemma kl 15.00 och sambon jobbar kväll så han börjar jobba kl 15.00 så hunden skulle aldrig behöve vara ensam hemma. plus att jag verkligen saknar hund.
Jag saknar min bordercollie mix Mikkra och min och sambons labrador mix Teamo.
Ibland är livet bara inte rättvist mot oss. Mikkras nya ägare har jag ständig kontakt med hon lever livet.
Tea's nya ägare svek oss och sålde henne igen... till första ägaren... som bodde på 20kvm och lät Tea äta mögliga leftovers från bänken och kissa i hallen. vi varnade till och med nya ägarna om honom, endå gav dom bara tillbaka henne till han. gör ont i mitt hjärta då vi trodde vi funnit henne det perfekta hemmet på landet med en kompis.

jaja nog om det nu innan jag börja gråta.
Vi saknar hund och just nu lutar det åt en labrador som sambon vill ha eller en Golden retriver (bordercollies blir det när vi har hus) som jag vill ha.Långt inlägg HJÄLP!

inte nog med det så ska vi snart till sverige, skriver dock inte exakta datum här men snart :D
Saknar mamma och Micke och pappa, Marco & Lenita.
Hela sambons familj ska med upp till sverige i en vecka jag ska njuta fullt ut och rida hästarna hos mamma, och ta alla hennes 3 golden retrivers ut i skogen och promenera vi ska till liseberg och bäst av allt jag får träffa Ida ♥

Sen hemma i sverige igen så ska jag fasen börja jobba, och jag ska även försöka få mig en plats på STH Thisted sportsrideklub

ne nu jävlar ska jag hålla käften och gå och fortsätta med tvätten. sen äta lite mat.

Jag tror jag är käääär!

Jag kommer, Jag kommer, jag kommer, Jag kommer baby, Jag tror jag är kär!

Ainutlaatuinen

Bjuder på lite bilder på mig från idag. bara fær jag ø'r så kass på att uppdatera.

 

 

och lite bra jävla finsk musik

 

 

Sommriga pannkakor

Idag blev vi jävligt sugna på pannkakor och sambon lagade det till oss, till det hadde vi vaniljglass och färska jordgubbar och persikohalvor.
Så jävla gott!Sommrigt och underbart!