Långt uppehåll

Igen så har jag inte tagit tag i bloggen. Har vart en massa skola & kvalitetstid med min älskade sambo.
Sen har det väl inte hänt så mycket att blogga om. Jag var en vecka på praktik i ett kök på äldreboende. kom tillbaka till skolan i går och fick reda på att det är Näringsassistent veckor nu 2 veckor för våran klass. skit roligt. frukt och grän och recept kalkuleringar och vitaminer och laga mat till målgrupper :)
Idag missade jag dock skolan då jag vaknade i mroses och hadde sån jävla migrän att jag ville gråta. gick upp tog mina tabletter som knockar mig totalt ut. sov en timma timm smsa Anette som man ska meddela om man är sjuk och däcka totalt igen. Oh ja första gången jag vaknade så spydde jag nästan i hela sängen! MUMS! det är då hemt när jag får migrän att jag seriöst spyr.

Men men nog om sånt äckligt skit. sambon är hos polaren Jake och sätter upp staket och kommer nog hem snart, ska laga lite mat till han och sen ska jag chilla vid tvn och lägga mig tidigt i kväll.
bjuder på en osminkad snyggo bild på mig. ps jag satte på mig örhängen för att se mindre slacker ut!


Ok nu pep mobilen nu kör sambon hem sagt att börja skala potatis!

Trött, sjuk & ynklig

Fan vad jag hatar att vara sjuk, jag fryder som bara fan, har dunder förkylning & ont i halsen. PÅ EN FREDAG! dessutom är det typ nyhets-uppdateringar på tv om allt som hänt i Japan. och jag vägrar kolla på någon anna kanal för det har hittils bara vart skit som, dum & dummare, top gun, & die hard på tv... pallar inte sån skit mer.!

Kvalitetstv kom tillbaka.

så här trött ser man ut iväll.



Jag pallar fan inte göra ett skit. ska lägga mig i soffan igen och hoppas jag däckar. börjar få ont i huvudet.

Jag vill ha blogg.se Android app!

Jag har övervägt att börja blogga lite här igen. jag menar trotts att jag inte bloggat på ett tag så har jag fått 2 nya followers? haha älskar det :D
Jag har bloggat på engelska på tumblr då det finns en andriod app för tumblr så jag kan blogga när jag är on the go med en massa snapshots från min vardag. tycker det är lite synd att blogg.se inte har en android & iphone app ännu. tycker det kanske är på tiden att följa app-trenden och bli ännu mer populära hos bloggare.

tycker verkligen om att blogga på svenska. och med en app kan jag blogga med mobilen & mobilbilder då jag inte kan mms'a in mina bilder the old school way pga jag har danskt mobilnummer. Funderat många ggr på att köpa ett svenskt kontantkort men det är bara jobbigt att nyta kort i mobilen bara för man vill blogga en bild.nej tack. android app tack.