Bittra Anna-dagen

Åh har inte skrivit här på ett tag igen. glömmer bort det, det är så mycket att tänka på i skolan, börjar gå in på slutspurten den 24 juni är sista dagen i skolan och den 22 Juni skriver vi sista på examen.
Tar in allt som en svamp just nu, MÅSTE bara bestå! Vet inte vad fan jag ska göra annars, då jag inte får mer csn.. eller ja får får jag väl men vill inte ta mer lån kommer bli skyldig över 100.000 svenska kr då ju. palla det!

Jag försöker iaf att ta in allt som en svamp, det går sådär då det finns respektlösa idioter i min klass som verkar tro att allt kommer lösa sig även om dom inte lyssnar, lör sig eller ens försöka göra uppgifterna vi får av läraren.


Vi får simpla uppgifter som tex att finna recept på något vi ska laga i köket, skriva en varebeställning och göra en kostberäkning


Hitta recept - ca 5-10 minuter beror på om du har något i huvet som bara behöver ett recept eller om du ska sitta och browsa lite. simpelt!

Varebeställning - ca 10 minuter. du beställer dom där 400g kyckling och 20g margarin osv osv som du ska använda.

Arbetsplan - ca 15 minuter. du skirver en plan på hur du ska abreta den dagen med det receptet, då ska hygien och egenkontroll vara med. tex "skala och hacka potatis lägg i vatten så dom inte blir bruna, sätt köttet på kyl tills det ska användas"

Kostberäkning - ca 15 minuter. det är uträkningar ... dvs räkna ut hur mycket energi, protein, fett & kolhydrater det ör i måltiden

kort och gott så kan du klara av att göra allt på mindre än en timme.

Men för vissa i klassen så ska det skickas sms, sitta på facebook, prata högt och störa oss som verkligen vill lära oss det vi utbildar oss till, bitcha med läraren och skrika på henne när man inte får sin egen vilja, ta 5000 rökpauser.
Idag tror jag inte jag sett min lärare så arg innan, Hon bad dessa att vända sig från datorn och lägga telefonen i fickan och lyssna och göra uppgifterna vi fått, dom gnäller ignorerar och idag till och med börjar ringa samtal och skratta och prata högt 2 sekunder efter man inte fick sitta vid datorn...

VEM FAN ÄR SÅ RESPEKTLÖS?

Undrar fan varför inte vissa IDIOTER bara inte blir kickade från skolan, har sett folk bli kickade för mindre och vissa bryr sig verkligen inte om dom består eller inte dom vill bara veta när vi är slutar och få sin slacker vilja igenom.

Ursäkta för mitt bittra inlägg men jag har fått nog av dom!
DET ÄR PINSAMT!
dags att växa upp och ta sitt liv lite mer allvarligt och oroasig vad man ska göra till helgen när  helgen kommer inte på måndagar.

Nu ska jag mummla för mig själv i soffan och dricka en till kopp apelsin-té

Finsk lycka

Minns när jag va liten/yngre och tittade på hockey med pappa och käkade tonfisk på burk och hejjade på finland i dessa klassiska sverige - finland möten.

Det ger en lite nostalgi-trip igen nu när finland vann VM guldet. Och man får lite lyckorus när man hör dom finska kommetatorerna skrika av lycka.
Nu kan man vara stolt halvfinen igen :) (även om jag alltid vart det,älskar min finska sida.)

Battle of the immortals

Sjukt roligt spel, bara camer angle jag inte gillar så det är en helt fast en. hadde vart sjukt mycket bättre med fri rörlighet på kameran lite som i WoW. annars sjukt roligt och lätt mmorpg.

 

 

Jag spelar en klass som heter Heretic som är en mage/warlock/priest om man snackar i World of warcraft termer.

Jävligt roligt att spela med god range och life drain abilitys och heald så du kan go på i evigheter utan att man dör.

jag är lvl 29 nu och jag har inte dött en endå gång.

 

 

På bilden ovan kastar jag Exorcism och jag bara älksar grafiken på dina spells, det får det att bli lite mer umf i det hela sär man ser stora demoner osv som poppar ut ur ditt huvud och dödar allt omkring dig. ett stort plus för det.

 

 

Samma häller det när man lvlar upp eller när man fått quest complete. stora grafiska fyverkerier.

 

 

Bags, character & pet rutorna set ganska samma ut som WoW men det finns inte några talents (hilltills det finsn torts allt över 100lvls) och man lägger sitället poäng i spirit, streang och intellect osv osv. även för dina pets.

Alla klasser kan ha pets. det må vara gratis att spela och ladda hem osv. men det är som i Leauge of legends där man kan köpa riotpoints samma i BoI bara att här köper man Zen som man kan göra items och gear för. men du har också Stamps som du får när man dödar bossar i instance som du kan köpa basic gear för. och är man online med ön 2 timmar / dag får man an salary som jag inte funderat ut vad man använder till ännu.

 

 

Det jag gillar mest är nu hur man tar sig fram och hittar quest mobs ovs. Du klickar helt enkelt på namnet på mobsen i questen och så springer din gubbe dit automatiskt. men du kan även hitta själv och utforska mer genom att bara klicka sig dram. så som i leauge of legends... altså klick to move. ska du till en stad som just nu har jag portal til Atlantis som är den stora staden. men du kan också klicka i map på "To Atlantis" så springer du dit också. samma gäller om du ska hitta en NPC så som trade, trainers och gear vendors.. bara klicka i listan i map och luta dig tillbaka.

Om detta spelet låter intressant så är det bara klicka sig HIT.

Och vill du veta mer om allt i spelet och vilka klasser det finns och alla abilitys & skills spå klickar du dig HIT.

 

Här är en helt ok Gameplay video.

 

Sitter i skolan

Igen så har jag inte haft tid att blogga, har inte kænnt før det.
Sitter i skolan utand møjlighet før svenskt tangentbord. Jag ær i stortsætt redan klar med allt skolarbete før dagen. pinsmama ær att jag har lættare før vissa skoluppgifter æn resten av klassen och jag ær svensk och skriver trasig danska. PINSAMT!. jag och ett fåtal till i klassen som bryr sig om att ens delta i undervisningen resten vill hellre ha rast eller sitta på facebook istællet før att gøra som mig.. gøra det vi ska och bli klar 1½ timma innan vi slutar før dagen. istællet slappar dom och låter oss som ær klara lida då ingen får gå hem før vi ær klara. det mærks att jag går i skolan med 16-18åringar utan mål och værderingar i livet.

Ne nu ska jag sluta klaga och dra en sista rættstavning och printa ut mitt arbete.

Maj

lookwhatlovegaveus