Bittra Anna-dagen

Åh har inte skrivit här på ett tag igen. glömmer bort det, det är så mycket att tänka på i skolan, börjar gå in på slutspurten den 24 juni är sista dagen i skolan och den 22 Juni skriver vi sista på examen.
Tar in allt som en svamp just nu, MÅSTE bara bestå! Vet inte vad fan jag ska göra annars, då jag inte får mer csn.. eller ja får får jag väl men vill inte ta mer lån kommer bli skyldig över 100.000 svenska kr då ju. palla det!

Jag försöker iaf att ta in allt som en svamp, det går sådär då det finns respektlösa idioter i min klass som verkar tro att allt kommer lösa sig även om dom inte lyssnar, lör sig eller ens försöka göra uppgifterna vi får av läraren.


Vi får simpla uppgifter som tex att finna recept på något vi ska laga i köket, skriva en varebeställning och göra en kostberäkning


Hitta recept - ca 5-10 minuter beror på om du har något i huvet som bara behöver ett recept eller om du ska sitta och browsa lite. simpelt!

Varebeställning - ca 10 minuter. du beställer dom där 400g kyckling och 20g margarin osv osv som du ska använda.

Arbetsplan - ca 15 minuter. du skirver en plan på hur du ska abreta den dagen med det receptet, då ska hygien och egenkontroll vara med. tex "skala och hacka potatis lägg i vatten så dom inte blir bruna, sätt köttet på kyl tills det ska användas"

Kostberäkning - ca 15 minuter. det är uträkningar ... dvs räkna ut hur mycket energi, protein, fett & kolhydrater det ör i måltiden

kort och gott så kan du klara av att göra allt på mindre än en timme.

Men för vissa i klassen så ska det skickas sms, sitta på facebook, prata högt och störa oss som verkligen vill lära oss det vi utbildar oss till, bitcha med läraren och skrika på henne när man inte får sin egen vilja, ta 5000 rökpauser.
Idag tror jag inte jag sett min lärare så arg innan, Hon bad dessa att vända sig från datorn och lägga telefonen i fickan och lyssna och göra uppgifterna vi fått, dom gnäller ignorerar och idag till och med börjar ringa samtal och skratta och prata högt 2 sekunder efter man inte fick sitta vid datorn...

VEM FAN ÄR SÅ RESPEKTLÖS?

Undrar fan varför inte vissa IDIOTER bara inte blir kickade från skolan, har sett folk bli kickade för mindre och vissa bryr sig verkligen inte om dom består eller inte dom vill bara veta när vi är slutar och få sin slacker vilja igenom.

Ursäkta för mitt bittra inlägg men jag har fått nog av dom!
DET ÄR PINSAMT!
dags att växa upp och ta sitt liv lite mer allvarligt och oroasig vad man ska göra till helgen när  helgen kommer inte på måndagar.

Nu ska jag mummla för mig själv i soffan och dricka en till kopp apelsin-té

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback