17 April - Ironi

Skrivet på lappen
Eat us!
We are delicious!


Dexter: OOOOH snacks nom nom nom


Fuckityfuck

14 April - Mysregn

 

13 April - Like a rogue!

Idag har vart världens mest slappa dag på jobbet :P Vi började med frukost kl 08.00 sen hadde vi frukost nr 2 kl 09.00, kaffepaus kl 10.30 och lunch kl 12.00 och så är vi fördiga för dagen kl 13.00 haha :P

känns lite udda till skillnad på EUC där man har frukost kl 09.00 och lunch kl 12.15 och är eldiga kl 14.30


Efter jobbet idag fick jag ett ryck. ska hålla mitt hår i en och samma färg ett tag nu och jag var inne på frisörsalongen idag och hittade mig Revlon's 500 nutri color cream i färgen Purple Red. Tänkter att då mitt hår misslyckades och blev med rödlila än rött så ska jag hålla mig sån här nu :P bara fått höra hur fin jag är i den färgen iaf :) så why not :P

 

Nu ska jag snart göra mig själv lite mat och slänga mig i soffan med laptopen och se lite tv. känner jag behlver det :) vart en hård första vecka efter semestern, att komma upp om morgonen och vända dygnet tillbaka igen. semester är det onda och det goda i livet vissa gånger.

12 April - Gosnos!

Passade på att leka lite med kameran och min älskade lilla hund låg på soffan helt trött och utslagen och fin modell för dagen :D

 

12 April - Håret

Ja just ja fick bara massa suttiga bilder men bra är väl det för det att man inte kan se allt för det är skitigt nu iaf så.

En mer rättvis bild på mitt hår som det blev. Rödlila!

12 April - messy messy

Jag fick igår en kommentar på bilden a min laptop från igår.... av Ida om att vi har det så rent och fint hemma. jag ska nu göra detta inlägg och motbevisa henne. varför jag tar bild på laptoppen i soffan istället för databordet ;)

här är varför!

Data bordet....hjälp!

 

Min sida!


Sonni's sida.


kontollerat kaos!DETTA BJUDER JAG PÅ!
jag fattar bara inte alla dom som ha bloggar runt om hur ni kan hålla så snyggt på databordet... det SKA vara kaos!

11 April - Soffhäng

Åh jag är så trött. i natt somnade jag runt 02.00 va någon anledning. och uppe före tuppen kl 05.45 och iväg till jobbet. jag har gått och halvsovit hela dagen och gäspar och slabbat. gjorde lasagne till i morgon och kan säg att jag hadde bechamel sås på ryggen och hela tuttarna (tröjan självklart era pervon) och lite passande deg på magen. mitt renaste plagg idag va mitt förkläde komiskt nog.

Jag kämpar här med att hålla mig vaken. snackar med Micke och JJ på msn och tittar på lite tv snart kommer det nämligen lite the big bang theory. mmmmmmmm SHELDON ♥ lets make babies!

så här sitter jag just nu och har en god vy!PS. sa jag att jag älskar min laptop?

6 April - Påskpizza

Idag fick alla påskpizza

2 April - Like a boss!

Ne inte direkt. har haft en skit dag. knarkat smärtstillande och inte fått så mycekt att äta som vanligt. magen gör bara så sjukt ont att jag spyr och gråter vissa stunder. YUMMY!

Men nu är jag hög på smörtstillande och glad så tänkte ta mig lite Leauge of legends.

 

Annars har det inte hänt så mycekt idag. snackar med Mikael på skype och krängt på mig en stockholmsdialket utan dess lite. men försöker vänja bort den genom att lyssna på skånska på venten :P

 

nu blir det spel.. Otorligt intressant uppdate idag.

1 April - Min nya baby och kärlek

Åh jag är kär. sitter i soffan med min nya baby... Samsung RF711... nya laptop!
Det är så nice att ha en stor jävla laptop. det är en 17.3" och passar mig som inget annat.
Denna ska jag använda till skolan, LAN, resor och hemma mys användning. när man inte orkar sitta vid den vanliga datorn. som just nu, magont och illamående.

 

Vi var i Aalborg hel dagen igår vi kom hem kl 21.00 det är helt sjukt vi åkte dit omkring 12 tiden. har så ont i mina fötter idag att det är helt sjuk.

 

Utöver det vill jag bara säga att jag är så glad för att jag är omringad av så underbara människor i mitt liv. senaste dagarna har jag vart så jävla mycket lyckligare och gladare i hela min själ. Jag saknar alla mina underbara vänner i sverige och jaghar pratat om en stor roadtrip någon dag. eller ja en tågluffar trip genom sverige på någon semester. men det blir nog inte ens i år. för till sommaren ska jag på roadtrip med svärföräldrarna och sen ska jag en vecka till helsingborg och hälsa på mina vänner där.

 

Men men npog om det ville bara säga att ni betyder mest för mig. här i danmark har jag inte brytt mig om att skaffa egna vänner utöver smabons.  så det betyder mcyker för mig att ni finns där för mig även om ni är i sverige dit jag inte har råd eller tid att åka med jobb och skola och allt som föregår.

 

kärlek till er alla