1 April - Min nya baby och kärlek

Åh jag är kär. sitter i soffan med min nya baby... Samsung RF711... nya laptop!
Det är så nice att ha en stor jävla laptop. det är en 17.3" och passar mig som inget annat.
Denna ska jag använda till skolan, LAN, resor och hemma mys användning. när man inte orkar sitta vid den vanliga datorn. som just nu, magont och illamående.

 

Vi var i Aalborg hel dagen igår vi kom hem kl 21.00 det är helt sjukt vi åkte dit omkring 12 tiden. har så ont i mina fötter idag att det är helt sjuk.

 

Utöver det vill jag bara säga att jag är så glad för att jag är omringad av så underbara människor i mitt liv. senaste dagarna har jag vart så jävla mycket lyckligare och gladare i hela min själ. Jag saknar alla mina underbara vänner i sverige och jaghar pratat om en stor roadtrip någon dag. eller ja en tågluffar trip genom sverige på någon semester. men det blir nog inte ens i år. för till sommaren ska jag på roadtrip med svärföräldrarna och sen ska jag en vecka till helsingborg och hälsa på mina vänner där.

 

Men men npog om det ville bara säga att ni betyder mest för mig. här i danmark har jag inte brytt mig om att skaffa egna vänner utöver smabons.  så det betyder mcyker för mig att ni finns där för mig även om ni är i sverige dit jag inte har råd eller tid att åka med jobb och skola och allt som föregår.

 

kärlek till er alla

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback