28 Mars - jag måste sluta....

... äta kakor och choklad. magen blir inte mindre. så idag peppeda tompa mig att jag ska börja äta "nyttigare" så jag ska leva på kokade/ångkokade/ungsbakade grönsaker och en massa lax och kyckling. skippa colan dricka bubbelvatten. så idag kokade jag lite potatis (jag vet inte så bra men gott) och morätter i hönsbuljong och efter så blandade jag ner massa persolja salt och pepper :D kunde skippat saltet då min buljong va jävligt koncentrerad märkte jag efter men men fortfarande gott :P

 

Snart kommer svärmor Heidi hit och sambons lillasyster Henriette och ska planera sommar semestern lite. låta hundarna våra leka tror jag. Hoppas dom inte tar med kakor xD haha

 

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar sen är det påsksemester fram till den 10 april då jag börjar igen :) vårat kök håller stängt hela påsken :D RAWR var meningen jag skulle till skåneland och Helsingborg till påsken nu men det sket sig då Micke skulle flytta, jag är ingen flytthjälp! semester ska vara semester :D

 

På lördag åker jag och sambon till Aalborg också och ska hälsa på hans bror Heinrich i hasn nya "lägenhet" / kollektivboende. och åka till hans jobb på Fona och köpa oss en monster laptop :) RAWR!!!

 

Det blir en HP Dv7

DEN HÄR!

 

Kommer bli hur sex som helst ♥

Nå nå farväl för idag.

26 Mars - Nya jobbet

Idag va jag på nya arbetsplatsen för första gången. det va ett litet kök men inte alls så mycket att göra. Mesta avtiden idag så stod jag bara och såg på vad de andra pillade med, eller så hadde vi fikaraster. vi hadde iaf säkert 5 st fikaraster idag och lunch. vi var fördiga till kl 13.00 så det var en omställning till den dagliga stress på EUC matsalen. där det är full ruller hela dagen. vissa dagar känns det som vi inte ens hadde tid till våra frukost och middags raster. men det är trevligt :D lite mer layed back. och det gillar jag. har haft ås mycketenergi tilla nnat idag :D

I morgon är en ny dag och idag ska jag sova i tid tänkte jag. Ska ju bara arbeta denna veckan ut sen är det påskledigt :) ska dubbelkolla med chefen imorgon men tror jag har måndag, tisdag & onsdag nästa vecka ledigt för dom har stängt.

bjuder på en bild jag tog igår när jag elkte med kameran.

25 Mars - Nya möbler

Idag var det sjutk fint väder ute, minst 20+ i solen. SÅ jag opch sambon fick ett ryck och åkte till jysk och köpte tärdgårdsmöbler till terassen. jag hadde fått tillbaka pengar från skatten så vi hadde råd till det.

 

Sjukt snyggt blev det och där ute jag har och sambon suttit och drack cola och ät lite kakor och glassa oss i solen och värmen! Och sånt här väder ska det vara här i Thisted fram till Torsdag, Underbart kommer det vara att komma hem från jobbet till detta. Fattas bara att man har en laptop så man kan sitta där ute utan att dö av tristess!

 

Denna bjuder jag på

Jag idag.

24 Mars - Solen skiner och jag är lycklig

Som vanligt sitter jag och smilar hela tiden :) solen skiner ute och det känns som sommaren kommer närmare och närmare.

Jag kickstardade dagen med en tallrik frukt ♥ gud vad det va gott.
Ikväll ska jag laga max med dillsås och potatis, det ska bli helt grymt gott igen. tänkte jag skulle ligga lite i soffan idag också då sambon ska instrallera om windows på min dator.

 

Sen var vi i hundskogen och så kom vi hem igen och satte mig och åt upp det sista i min Ben & Jerry

Hittade en ny smak på statoil jag har väntat på länge ska komma hit.

 


 

Nu blir det ev lite Leauge of legends och sen till affären.

21 Mars - Uppsats och längtan till sommar

Så sitter man här igen kvällen innan uppsatsen ska vara klar och jar har knappast börjat ännu.
Jag lagat mat, snackar med vännerna och skriver denna jävla uppsats på en gång. borde bara äta och stänga ner skype och msn och skriva.
Spännande och se hur det blir.


på måndag så börjar jag på CAB i köket som elev-vikarie så deras lärling ska i en skoleperiod. ska vara där fram till semestern i sommar.
Det kommer bli hur jävla roligt som helst.


På tal om sommaren så längtar jag så sjukt efter lite sommarvärme att jag idag tjuvstartade på min sommar.


låter bilden tala för sig själv.

18 Mars - BFF

Dexter ♥ Ziva

17 Mars - Oj då

Vart en del dagar sen igen. fy mig. men kan meddela att det händer inte så mycket här på landet.
Igår luktade det kobajs ute, det fick mig att verkligen fatta att vi bor på landet.
Jag har inte gjort så mycket mer än att snacka med lilla Michael på skypen och spelat Leauge of legends hela helgen hittils.

ikväll blir det tacos! spännande.

ne men anledningen är att hunden ätit upp kabeln till kameran och jag hatar att blogga utan bilder. det blir så trist.. som idag :P

men det får gå iaf :D

nu blir det att hitta kläder och vakna upp lite.

Ai se eu te pego

Ännu en dåld talang. jag kan sjunga felfritt på portugisk haha

/flex

Kan iaf inte sluta lyssna på denna och sjunga ut högt.

 

 

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego

 

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

 

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

 

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

 

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

14 Mars - Välkommen hem mor

Fyafn vilken svinstia jag kom hem till. det låg krossat glas i hela tvrummet, hunden hadde fått ner ett glas i golvet efter sambok åkt till jobbet kl 14.30 idag. kommer ut i köket så är det "någon" som har haft ett glas apelsinjuice på golvet, det är helt sticky även efter nytvättat golv, och en "någon" har ätit upp hela rullen med hushållspapper.

gud vad jag är trött på att smabon envisas med att hunden visst kan vara helt själv i lägenheten när vi inte är hemma. han är ju så snäll och oskyldig. säger han som aldrig kommer hem till ett mayhem då¨jag alltid städar upp efter hundjäveln. han har ju ett litet eget rum i mellan hallen där han kan ha säng vattenskål och det hela där ska han ju bara sitta 1½ timma varje dag innan jag hinner komma hem från jobbet.

och på toppen av det så har frysen blivit stängt av. och inte av vem som heslt men katten!
hon har gått på den där on off knappen på förlängningssladden bakom frysen. så har fått stå och slänga ut flera hundra kr värt av mat. allt va fötrstört och badade i vatten. sambon hadde inte märkt detta innan han åkte.

bjudet på en bild på dexter sko och bajspåse incident från förra lägenheten.

11 Mars - White Night

 

10 Mars - Full rulle

Godmorgon lilla värld.
Jag vaknade kl 10.30 idg det va jävla underbart kan jag informera er om. Idag blir det lite Leaugu of legends, svärmors födelsedags middag och league of legends.

Spela spela spela. orkar inte göra annat.... og jo tvätta lite kläder.

SPÄNNANDE!

9 Mars - Finbesök av minister

Idag på jobbet fick jag en till synes tråkig uppgift, att såt och skära och portionera ut tårta. men det va spännande som fasen för det var ju självaste danska undervisnings ministern Christine Antorini (s) som var på besök och invigde ett nytt noll energi hus.
Jag va skit nerös över att så träffa henne. men det gick ju bara bra.

så här såg det ut hos mig och Tove innan alla hundratals folk kom och ville ha tårta.
Lite dålig bild men det är mobilen.

 

Nu är jag hemma opch bara njuter av att det är helg. Underbara helg.

Jag lagar en sen middag till mig och älsklingen det blir marinerad skinksnitzel och sparrispotatis med persilja. doftar underbart!

 

 

Ha en fortsatt trevlig kväll ;)

En dag i taget

Ännu en dag avklarad. Sitter och dagdrömmer lite som vanligt och ska snart ut med hunden.

 

Saknar min underbara fästman så sjukt mycket dagar som dessa. en lång arbetsdag, solen skiner och vill bara ha han runt mig. men då ska han jobba. Ibland är det tufft att nästan inte ses om veckorna pga våra helt skilda arbetstimmar.

 

Jag hoppas vi snart kan får råd till risdskola igen. det ligger en liten mysig en ca 3km härifrån, perfekt cykel avstånd. skulle vara sjukt roligt att ännu en gång komma igång med ridningen igen. Saknar att vara runt hästar. sist var i jul när jag var hos mamma och myste med min häst Erika (må hon nu vila i frid)

 

Jag bjuder på en bild jag tog på Erika (som äter gräs) och Rolf Rainman (som inte ville vara med på bild) som jag tog i sommras när jag var hemma hos mamma.

 

Regn - jävla deprimerande

Usch idag har jag vert hemma sjuk från jobbet, bara det är deprimerande. Sen på det så regnar det, sambon är inte hemma jag saknar han. jävla kvälls-jobb. Jag lagar just nu lite mat det blir lite smarrig thai red curry med grönsaker och ris. mums! Jag har även köpt 2 kilo apelsiner. för sambon tyckte jag skulle äta mer för mitt immunförsvar. så sagt och gjort. hatar att vara sjuk.


och vet ni vad jag orkar ingeting idag.
Nu blir det att ligga i soffanoch se lite på tv. men först ska jag ut i det snöblandade regnet och rasta hunden.

Ahri - The 9 tails fox

Jag är helt kär! jag spelade just ett game league of legends innan sängen.
Och Jag har idag spelat med Ahri en relativt ny char i LoL och jag blev så kär att jag köpte henne.
Helt jävla sjuk är hon. ska bli roligt som fan i helgen när man ev kan spela lite med vännerna.

 

Nu ska jag bara ha Riot points nog till att köpa detta snygga skin till henne också.

yumm!

 

godnatt!

Den kan aldrig bli dålig

ALdrig kan denna underbara röst eller lå bli dålig.

 

Älskar Ellie Goulding

 

World's end

ÅH äntligen hemma, eller ja jag kom hem för 30 minuter sen. Det första jag känner är att det luktar nybakt. först trodde jag det var banankaka, men sen stod det på tavlan att brödet stod i sovrummet med dörren stängd, jaha tänkte jag,, bananbröd! MUMS!... men vilken besvikelse, set va bara vad vi danskar kallar Pølsehorn (inbakad korv med ketchup i bröd). jag började tänka för mig sjävl.. HUR fan kan det lukta banankaka/bananbröd. Jag väntar fortfarande på svaret till det. hur som heslt så ska jagf snart mucha lite av dom så jag inte behöver laga middag till mig själv idag.

Jag vill dela me dmig av denna bilden nedan också. jag tog den igår på våran buss/tåg station inne i stan. detta är inne i väntsalen utanför kiosken. känns jävla välkommande menar jag. har faktiskt aldrig tänkt på det.

låter bilden tala för sig själv (ursäkta dåliga kvaliten men det är min underbara mobilkamera)

Nörden säger godnatt

Jag har nu suttit och spelat en massa League og legends med mig själv. och nu är det snart dags att sova lite. ska upp kl 05.45 i morgon och iväg till jobbet. Jag fick köpt mig själv ett månadskort till bussen idag iaf. fyfan va skönt. nu slipper jag tänka på om jag har klipp nog på mitt 10turs-klipp-kort.

 

I morgon kommer jag stressa ihjäl mig på jobbet. chefen är på kurs i mrogon så jag får ta hennes station i käket och tillbaka till och göra sandwish. bara i morgon har vi 7000 beställningar på sandwish så jag ska stå och göra 79st. vi gör normalt 40-50 st om sagen men extra många i mrogon. sen ska jag göra alla förrätter.

 

Men men det blir spännande och se hur det går i morgon, jag ser fram emot den 26e mars nu då jag ska komma som vikarie-elev på CAB-köket, det är ett litet kök med en fast anställd och en 2-3 st elever. jag kommer vara där till sommar semestern. mysigt litet kök, kommer bli en omställning att gå från äver 500 gäster om dagen till kanske 50 :) avslappnat :)

 

men men nu fick jag ett sms av Camilla, så nu ska jag ta ett game med LoL till.

godnatt

 

Min snygging ♥

 


Hemma från jobbet

Underbart att få sitta ner lite!
tror jag blir helt tokig på jobbet. vi har 2 pauser om dagen och jag har en dålig rygg. men bara tuta och köra.

Sitter och myser med lite frozen cheesecake och mysfilten och lyssanr på min favorit låt av Rasmus Seebach



Underbart underbart underbart. ska nog spela lite League of legend med Camilla idag. ska bli roligt och se hur hon spelar :P Igår spelade jag och min älskade sambo lite LoL med våra vänner här omkring det gick åt helvete men det va fan roligt :P
Ne dags att äta min cheesecake innan den smälter.

Back from the dead

Idag fick jag tillbaka internet igen. vi har flyttat igen.... suprise!
Nu bor vi i en lägenhet på lite over 70kvm med terass och trädgård i en liten by ca 15km utanför stan.
Här trivs vi en massa och nu har jag även funnit min lilla kameras sladd till datorn så nu kan jag äntligen börja använda den mer så mer vardagsbilder kommer att komma upp på bloggen.

Nu ska jag käka lite frulle med min älskade festman och sen bär det av till hundskogen med Dexter. det är ju skitfint väder ute idag så det ska vi ta vara på.

uppdaterar mer senare.