7 Maj - Laxpytt

4 Maj - Ett grått sverige

Ja nu sitter man här datorn upppackad och knaprar på ett äpple och ett glas cola till frukost.
Idag vet jag inte vad som händer mer än att Tessi kommer in till stan med hundarna så ska vi ut på en promenad :D det ska bli mysigt. det är inte så varmt ute idag som det var igår men det regnar inte och blåser inte så jag ska inte klga på detta skånska väder :)

 

Så där såg det ut på första tåget från Thisted igår. det va hårt att lämna sonni men behövde verkligen lite tid för mig själv med vännerna.

 

Ingen aning om vad fasen vi ska äta idag :O men det märker vi ju hur det blir :D hihi kanske äter jag ute med Tessi idag igen :) igår var vi ju på Donken när jag kommit i hamn :)

Lite League of legens blir det säkert ikväll nu när jag fått laptoppen upp på mitt hlt egna lilla bord :D

 

så här såg det ut på tåget från Struer - Köpenhamn

 

2 Maj - Packar

Ja så sitter man och väntar på att torktumlaren ska bli färdig så man kan börja packa lite inför morgondagens resa till Helsingborg. Biljetterna är utskrivna och borde överföra lite serier till laptoppen så jag har något att se på på tåget ner till köpenhamn i morgon.

Snackade lite med Steffen också han verkar komma enr och möta mig på stationen i köpenhamn och visa mig till helsingör-tåget. Kommer bli nice ør sjukt rädd att jag ska missa tåget i köpenhamn pga att jag inte skulle hitta det :D

Men men snart ska jag laga mat. vet fortfarande inte vad jag ska fitta på för magic idag men det får väl bli nogt snabbt och enkelt :P kanske spagettig och köttfärsås eller en potatisgratäng :D

måske också komma ihång att hinna ta förbi matas i mrogon och köpa en CanCan har inget kvar nu ju :(

off i go ;)

1 Maj - Helsingborg

Oj då IGEN sitter jag här och ursäktar mig. vad i helvete! :D
Jag har just bokat biljetterna till Helsingborg mellan Torsdag eftermiddag och söndag morgon :) ska fjäska för chefen i morgon om att få gå från jobbet kl 11.30 på torsdag så mitt tåg mot köpenhamn går kl 12.15 tiden.


Men fyfan vad det ska bli roligt. Ska till Michael och ska även möta Tessi och Göran vid båtterminalen i helsingborg vi ska ut och käka men detta har jag inte kunnat meddela lilla micke ännu :D men det får han ta :D Tessi är ju min barndomsvän ♥ klart som fan man ska tröffa henne också en snabbis när man endå är i hennes krokar :D


Just nu lagar jag mat. Blir samma som igår (jag vet fantasi, men nej det va bara gott) Stekt lax och potatismos med persilja och pngkokta grönsaker :D MUMS!


Men hur som så längtar jag som fasen till helgen det kommer bli hur roligt som heslt! TACK SONNI ♥