Matadoren

Jag har vart lite frånvarande från blogg och nät ett tag. allt rullt igen på, har semester en vecka till, det ska njutas i soffan och ev lite solen.Är igång med och finna ut varför jag har huvudvärk och extrema anfall hos läkaren nu. äntligen får man lite svar. känns jävligt skönt.
 
Jag har också haft väldigt tur och hittat mig en häst att rida och pyssla med. Matador Mix heter han och är 16årig fjordhäst. perfekt till lite motion och mys. inget speciellt. känns bra att inte ha så många krav.
 
Var ute i stallet en runda idag och pyssla och red han en tur. Han testade som bara fasen och va "rädd" för allt :P Löjlig va han det gammla gubben och stog på bakben mer än på alla fyra... MEN... jag vann! inte ska han få sin vilja vi ska gå rak fram inte bakåt eller sidleds. så nu har jag vinnut första rundan på "hej låt oss lära känna varanda" truddelutten. nästa gång blir vi på ridbanan, ska prova på lite allt möjligt och känna på hur han är. han har fått LA dressyr med förra ryttaren så lite kan han ju iaf :) men ska inte pressa gubben för mycket. det ska förbli mysig skogsmulle turer :)
 
här är han iaf
 
 
Nu ska jag allt hoppa i sängen jag är fan skit trött!