Nyutbildad!!

Idag tog jag sista delen i min examen, och jag fik en 4a och en 10a, på svenska heter det G och VG. Jag är så jävla stolt! 
 
Jag kan nu kalla mig en näringsassistent!
 
 
 
 
Jag har inte bara klarat en yrkesutbildning, jag har gjort det på självlärd danska. Vilket gör mig extra stolt av mig själv.
 
Nu väntar det jobb fram till 28 Februari, sen ska jag på a-kassa, men vi får hoppas jag kan hitta ett jobb :)
 
På fredag har vi avslutning med buffé, med familj och lärplatser. Vi blir 70 personer i allt. Vi får våra diplom delat ut till oss, vi ska vara med i tidningen, och vi ska bara njuta av våran sista dag P skolan och klasskamrater.
ÅH vad jag ska njuta!
 
Nu ska jag njuta av resten av min kväll, och bara se på tv, i morgon är jag ledig och ska ut och shoppa!


Timantit on ikuisia

Diamanter är för evigt ♥
 
 
 
Den här spelas ganska ofta just nu. den är så bra!
Det senaste år har mitt itnresse för finsk musik ökat, min finska blir bättre och bättre. förstår ord här och där som gör att jag kan koppla vad det sjungs om. älskar min finska bakgrund. bara älskar den.

Soffläge


Jag ska ingenstans!

Försov mig

Skit bra start på dagen, vaknade med mobilen i handen när mitt alRm för att sätta mig i bilen och åka till skolan ringde, fuck. Jag hoppade in i duschen och kom fram till skolan halv 9. Nu är det snart lunch, och jag ska in och se om jag kan hitta något att äta idag. 
 
Just nu sitter jag och gör uppsats om att starta eget.
 
 
 
Känns lite löjligt men ja, vi får betyg för det, så det är bara klippa och klistra och lägga upp till en muntlig framläggning. 
I helgen ska jag sitta och göra en butiks skylt/logo, och göra en reklam flyer. 
 
Min butik äger! HahaSnart färdigt med examen

Det går långsamt nu, i hela förre veckan och upp till i tisdags så har jag suttit hemma och skrivit på projekt uppsatsen till examen, och på onsdag har vi den praktiska delen i köket. Skit nervös. Och nu på fredag nästa vecka håller vi avslutning på skolan. Sen är det tillbaka på jobbet fram till den 28 februari.

Sen ... Sen kan jag säga att jag är helt färdig med att vara lärling och jag kan stolt kalla mig näringsassistent!

Jag längtar massor av att få komma tillbaka till jobbet bara, saknar dom, plus att jag vet att dom har det skit stressigt utan mig dom här 10 veckorna jag vart på skolan.


Har inte skrivit här på ett tag men tänkte det kanske är dags igen, snart är det ju jul, och vi ska till Sverige och fira jul med min mamma och mormor, blir en liten jul med bara oss 4, med en liten visit hos min moster, och spana in kusinens nyinflyttade amerikanska pojkvän. Spännande!

Skriver bloggen från iPad, då jag fick tummen ur och installera blogg.se app. Så nu kan det bloggas on the go!

Nu blir det fasen til och se ett sista avsntt av Heartland sen ska jag sova. 

Godnatten!