Doctor Who & Hearthstone

Idag är en sån där dag som verkligen aldrig tar slut.
 
Jag har inte uppdaterat här på ett tag, såååå ... here it goes.
Jag har ramlat på cykeln när jag var ute med hunden en runda, bröt mitt ben. eller ja mitt knä rättare sagt.
Så jag har dom senasta 4 veckor suttit i rullstol och hoppat på kryckor med en DonJoy skena på benet och får inte stödja på det på hela 8 veckor, vilket svarar till 4 långa veckor kvar.
 
Jag har börjat spela WoW igen i brist på annat att underhålla mig med. Vilket resulterat i 3 nya characters jag lvlar upp just nu.
 
Jag har dessutom börjat med Hearthstone, som jag nu är helt hooked på. Måste få min Hearthstone fix. och kan ligga långt in på natten på iPad'en.
 
 
 
Jag gillar att spela Rexxar som är hunter. passar mig som handsken. Försöker på Sonni till att börja också men han är inte lika imponerad som mig, Han menar det är mögel spel. dvs. att det tar för lång tid och ingen action.
 
Annars händer det inte så mycket, väntar på att dagarna ska gå, höjdpunkterna i min vardag är dom dagarna jag får följa med till affären eller orkar kravla mig ut på terassen i solen.
 
Och på tal om terassen, så föll jag ner från den i förrgår, när jag kom lite för nära kanten med kryckorna och så landade jag lite galant på mitt brutna ben. Jag hoppas bara inte det skedde något som gör att jag måste sitta här längre. i veckan hoppas jag få ny tid på sjukhuset, då ska jag få mer grader jag kan böja mitt ben i. första 2 veckorna var jag låst på 10%, nu kan jag börja 10-30% och hoppas kunna böja 10-70% efter nästa besök. YEY!
 
Ikväll sitter jag bara och ser på Doctor Who. blev precis färdig med season 6!
Dom har ju släppt season 7 på Netflix nu så det blir att se vidare, ev ta en match Hearthstone i mellan avsnitten. ibland önskar jag att jag hadde dual screen!
 
 
 
PS. jag ska fixa min vinter-tema header på bloggen!