Tillbaka på jobbet

Nu börjar det krypa sig närmare, sista kvällen innan jag ska tillbaka på jobbet som anställd! Nu är mina elev/lärlings tider färdiga, i morgon är första dagen med mer i lön men kortare dagar :) 

MEN..... Så har man åkt på en förkylning från helvetet som jag gått med ett par dagar, men igår kväll bröt ut på riktigt. Jävla roligt. 

Inte nog med det hR jag vart och fått testat mig för livmodercancer idag, fan vad vad det gjorde, nu är min livmoder en jävla bitterfitta och krampar och för ont.  Jag är inte imponerad.

Händer inte för mycket här när jag är ledig från jobb. Ligger mest på soffan som en jävla potatis och tycker synd om mig själv.


Hoppas på ljusare dagar.


Livet på landet

Jag går ofta runt på gården när jag är ensam hemma, med hundarna hack i häl så njuter vi tillsammans stillheten och mysfaktorn av att bo på landet. 
 
Vi bor vid öppna landskap på den danska nordväst kust. Bara 3 km från havet och mitt i ett fågelreservat.
 


 
Grannen har bondgård med kossor. Vad folk än säger, så hör det till charmen att en gång då och gå kunna lukta när grannen öppnar gödseltanken. Det går över, du ska bara inte hänga tvätt ute för att torka :)
 
Jag var precis ute med hundarna ut med vägen och tittade på alla Kanada gäss som invaderat gärderna runt oss. Vid denna tid på dygnet är dom väldigt tysta och plaskar bara runt i vattnet. Jag kan höra grannens kossor bröla lite i bakgrunden av allt fågelkvitter i solnedgången. Inte en enda bil så långt ögat når.
Hundarna springer och luktar i det höga gräset vid min sida, när jag verkligen började tänka på hur underbart det vore om det stod en häst eller två i vårdat stall just nu. 
Att kunna ta en kvällsritt innan solen går ner och njuta av att bara höra fåglarna sjunga och hovarna slå mot marken. Ta en långsittare till havet och rida på stranden. Underbart!!!
 
Men hästen får vänta, just nu tillåter inte ekonomin en häst i stallet. 
 
Jag får nöja mig med min man, mina 2 underbara hundar, min katt och mina 5 höns.
 
Men jag kan fortfarande njuta av mina omgivelser. Finns inget bättre än att komma hem efter jobbet till detta lilla danska bit av paradis <3