Ett steg bakåt

Mitt knä gör bara mer och mer ont, allt efter jag börjar träna mera. Igår var jag i Slette Strand och var till fysioterapi i varmvattenpool. Det gick fint men jag kan idag känna att mitt knä inte vill mera. Såd et blir bara att slappna av p soffan till serier igen. I mrogon ska jag träna med min fysio-tjej Louise i en One-on-One tränings timme i morgon. och på fredag ska jag iväg igen på gruppträningen på samma ställe. fyfasan! Känns som man fått at ett steg bakåt i träningen nu, för jag har så ont. Men det går nog.
 
Jag var idag på möte på danska arbetsfömedlingen och min handläggare på kommunen angående min framtida praktik som ska föregå i 10 veckor. Jag ska på fredag till Aalborg och poppa in på diverse verksamheter och se om dom vill ha en knäskadad praktiant i 10 veckor på arbetsuppträning. Ska bli spännande om jag får på det stället jag vill till eller iaf ett va dom :) spännande att få prova något nytt.
 
Nu är det dessutom inte så längt kvar inna Warlords of Draenor släpps :) Sonni har tagit ledit från jobbet och är bara redo. Jag får se vart jag är angående praktik på det tillfället :) ser fram emot det sjukt mycket.
 

Nu ska jag få i mig lite middag och njuta av resten av min kväll. Sherlock kväll idag!! yey!