Nobody put's baby in the corner

Jag är ett stort fan av två filmer, Grease och Dirty Dancing.
Och så igår föll jag över den här clip/klämman till en napp som jag bara MÅSTE ha till min lilla tjej när hon kommer så långt som till napp. Som man kan köpa här.
 
 
Jag blev helt lyrisk.... tills jag insåg att man inte kan beställa den från Danmark. Så nu ska jag böna och be hos min kära familj hemma i Sverige och se om dom vill köpa den till prinsessan på ett tidspunkt.
 
Vi kommer behöva en klämma till nappen här annars slutar vi mer otroligt många söndertuggade och stulna nappar av en av våra hundar. Hon kan inte låta bli och sno nappar.
Nu hoppas jag att tjejen får en sån här :D så är jag en lycklig mamma.
 
 

Att unna sig något gott

Idag fick jag ett ryck när jag lagade mat. jag skulle ha dessert idag!
Och det blev en impulsiv mannapudding med vanilj och kokos, toppad med blodapelsin apelsin & vindruvor.
Kan lova er det smakade gudomligt!
Det var länge sen jag gjorde något gott till mig själv som liknar det här. Men jag tycker man ska unna sig lite gott i livet. tog mig bara 5 minuter opch koka ihop i en gryta och göra en snabb citrus sallad till :)
 
Unna dig lite gott!
 
 

Fortfarande GULD!

 
Den här är en oldie but still goldie!
Men vem fasen har inte haft det här problem förut?!

It's a girl

JAA! vi ska ha en liten tjej! Hon är som tidigare sagt väntad till den 9 Augusti.
 
Nu är det bara ett forever hoppande fram och tillbaka med alla dessa namn vi inte kan enas om. Mne vi hoppas hon får ett fantastiskt fint namn till sist :D
 
 
 
 
Utöver att vi nu vet vad som bor inne i hotellet i magen så har jag nu börjat gå på danska a-kassan. och det är ju ett jävla helvete att försöka förstå sig på. Inget passar ju! men nu har dom fått ett mail från mig som jag fasen hoppas dom svarar på.
Fick också sökt lite jobb på IKEA och plantorama inne i Aalborg idag. får se om det leder till något. tvivlar jag på men nedsatt knä och graviditet.
 

Hus och bebis

Ja, mycket händer när man glömmer av bloggen ett tag.
 
Redan i December på min egna födelsedag fick jag och min fästman reda på att vi väntar barn. Jag är nu redan i vecka 19 snart 20, och är förväntad BF den 9 Augusti.
Så nu går vi bara runt och väntar på att det ska bli den 23e Mars, då ska vi in till scanning igen och får veta om det är en liten pojke eller flicka :D Åh så vi glädjer oss. Vi har försökt i 4 år. så det är ett litet mirakel som kommer till världen. Och att jag fick veta det på min födelsedag va nog den bästa 30års presenten jag kunde få
 
 
 
Efter vi fick reda på att jag va gravid så gick tankarna dierkt igång med och fundera kring framtiden, vilket resulterade i att vi nu här den 1 Mars köpte och övertog fästmannens morfars hus som hans mormor och morfar byggde själva i 1978.
Vi har nu börjat med att renovera det och har bankat upp betonggolvet i tvrummet, där vi nu lagt golvvärme. på fredag kommer det ny betong på den ska det ligga och mysa i 28 dagar innan vi kan lägga vårat nya fina golv.
 
Vi ska också lägga golv i 3 sovrum och köket, men där blir det ingen golvvärme.
 
Så här ser huset ut från framsidan.
 
 
Huset ligger på en barnvänlig blind väg och är sista huset på vägen. det är 118kvm hus, 26 kvm uterum (som kommer bli åretrunt rum på ett tidspunkt) och 77kvm garage och utehus. det ligger på största grunden på vägen på lite över 1000kvm grund. där halva trädgården (trädgården är uppdelad på två sidor av huset) är grönsaksland och växthus.
 
Vi längtar tills vi går flytta in till mitten av april och komma på plarts innan bebis kommer till världen.