Jävla kattejävel!

Usch jag vaknade av ett minst sagt otrevligt sätt idag. en av våra småkatter cimon eller spike satte sig på mian ben ovanför täcket och kissade på mig, helt plötsligt kände jag att mina ben under täcket blev våta. fyfan v äckligt så idag måste vi tvätta täcke och hela kittet.

usch usch usch!

Idag ska jag prova och småträna med hunden i trädgården och ta henne på promenad.

Kommentarer
Postat av: Sanna B

Vilka söta missar!!

2010-09-06 @ 14:22:11
URL: http://sannabromander.webblogg.se/
Postat av: Anneli - A'la Foto

Varför gör kissen så? Vet du det? Vantrivs även denna katt? Vad händer? En katt som mår bra går ju knappast och sätter sig och kissar på sin ägare! Hoppas det löser sig för er allihop och att kissarna mår bra! Katter är så underbara varelser och värda så mycket!

2010-09-06 @ 14:34:45
URL: http://alafoto.se/blogg
Postat av: Anneli - A'la Foto

Aha...då är jag med!Att få omplacera en katt som vantrivs vet jag precis hur det är då jag fått göra det ganska nyligen! I våras flyttade en av mina birmor hemifrån och till min mamma för hon vantrivdes när jag hade två galningar till katter till! De två katterna jag har kvar är för tuffa för vad Bina var så hon mådde så dåligt! Nu mår hon fantastiskt och har blommat ut så hur svårt det än är så kan det vara helt nödvändigt!Ang. kiss i sängen har jag haft det också! Hade en kisse för många år sedan som kissade i sängen så fort jag kom hem bara för att protestera att jag sällan var hemma. Hon var ganska liten då så hon var jätteledsen att jag var borta helt enkelt! Hon ville inte vara ensam! Men det gick över så fort jag började ägna mig mera åt henne!Jag hoppas det löser sig för er och du verkar vara en bra kattägare så det var inget ont skrivet om och till dig! Jag älskar katter och tyvärr är det så många som inte anser dem vara värda något! De köper hund eller skaffar barn och då är katten inget värd längre och sånt gör mig ont i hjärtat! jag säger absolut inte att du/ni är såna men när katter far illa kan jag inte låta bli att höra av mig!Hoppas du inte tog illa upp! :O))Än en gång LYCKA TILL med kissarna!

2010-09-06 @ 16:47:59
URL: http://alafoto.se/blogg
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback