Redo för en ny dag i skolan

Nyss lagt fram kläder för i morgon, packat ner mina kanelgrifflar som blir min lunch/snack för i morgon.
Nu ska jag sova för jag ska upp kl 06.00 i mrogon. har en lång dag i skolan i morgon 08.00 - 15.30 och det är BARA miljö & första hjälpen i morgon. PUHÄ!

Så ett litet kort inlägg för att säga godnatt och säga sorry om jag är lite trött och inte bloggar så mycket om veckorna men skolan tar alla energi nu i början innan jag kommer in i att gå i skolan för första gången på 10 år.

Godnatt

Vackra kontrast!Jag älskar bilder med överdriven kontrast. speciellt svartvita bilder.
Vissa säger det är skit fult men jag tycker det blir snyggt i vissa fall.
Här är en bild jag tog på min katt Nikita när hon satt i fönstret och sola sig.

i ♥ Nikon

Nikita vårat psykotiska busfrö

Två bilder från här om dagen på Nikita.Wierd jävla dag

I morses hadde jag tandvärk som bara FAN! Så jag tog en rejäl dos med smärtstillande likt alvedon fast lite starkare som sambon har för sin rygg mina fjuttiga hjälper inte (jag vet jävligt dåligt av mig då det inte är tabletter till mig)
Men men sagt och gjort.
På väg i bussen till skolan började jag känna mig slö och helt snurrig och allt gick i slowmotion.
Väl i skolan så kunde jag itne gå rakt utan vinglade lite och fick små hallisar :P
Väl på eftermiddagen då jag och Anita vad inne i stan innan vi åkte hem från skolan (min granne som också går mad til mennesker) så började jag känna mig klarare i huvet och tandvärken kom sakta tillbaka.
Jag tokdäcka i sambons knä med huvudet och är nu lite piggare igen.

En sak är fan klar. Aldrig att jag tar dom tabletterna igen. när jag får hallisar då är det fan inte smärtan i tanden värt det.

Idag har det dessutom regnat efter att ha vart fint väder ett tag nu.
jätte tråkigt.  Och i två veckor nu ska jag plugga Miljö & första hjälpen på måndagar och sen ska vi hålla till i bageriet på skolan opch lära oss om jöstdegar och småkakor. ska bli riktigt roligt.
Nu blir det snart till att laga middag och hygge mig i soffan! min älskling borde snart vara hemma igen och vill ha mat av sin kvinna! så kanske dags att börja skala potatis.

Haft mycket att göra

Ja Idag Tog jag Hygien provet i skolan efter en intensiv vecka med BARA hygien på schemat.
Jag klara det! Med ett dumt fel bara. Jag fick hjärnstopp och glömde att majonäs inte görs på råa ägg utan pastoriserade ägg.
Frågan var den "kryssa på den mat man kan laga med råa ägg"
så det räknas typ som ett halvt fel enligt mig för jag tänkte bra majonös.... ägg.... JA! -.-

Men men Nu är iaf den intensiva hygien delen klar, i morgon har vi kontaktlärare på schemat vad det nu är. tror lärare sa något om att man snackar med sin kontakt lärare på skolan och ser vad man vill med utbildningen.
eller något jag vet inget. får se.

bjuder på lite bilder från den härliga bunten med hygien-papper ... yawn!

Utslagen

Min kropp är död!
Ställde klockan kl 05.45 i morses för att snooza till 06.15 Jag var pigg och va i skolan 07.35 och kunde slappa av en hel halvtima inna vi började.
Dagen var ÄCKLIGT seg! att sitta en hel dag och bara plugga hygien. FYFAN!
Idag Var vi inne på microorganismer i mat. och infektioner och förgitninge så som salmonella osv osv
Tror jag börjar lida av bakterie-fobi.
men men jag ska snart göra tacos till mig och älsklingen sen ska jag sova runt kl 20.00
så säger GODNATT!

Då har man börjat skolanIdag skulle vi ringa till skolan och fråga om det fortfarande fanns möjlighet att hoppa på utbildningen som började den 17e Januari nu.
Visst gick det bra men då skulle jag vara där inna kl 11.00 på Hygien klassen idag.
Klockan var 10.30 tror jag slängde på mig en tröja med en fläck på utan att tänka på det. och vipps så satt jag och plugga Hygien för köksmiljö.

Så kl 13.20 slutade vi för dagen och jag fick läxor då jag missade ca 4 timmar av Hygigen kursen.
Nu är jag antagen och har börjat mitt grundförlopp på Mad til Mennesker och ska plugga till Näringsassistent (Ernæringsassistent), det är dom som lagar mat i storkök på skolor, sjukhus, arbetplatser & äldre. Vi kan även vidare utbilda oss till tex. Dietist.I Morgon ska vi plugga Hyigen igen eller ja hela vecka ska vi det på torsdag har vi hygien prov.
Så nu ska jag slänga mig i soffan med min Hygien-bok och tjocka häfte med papper om hygigen lagar och lösa uppgifter och finna information.

Många ggr man sa hygien i detta inlägg hahaha :P

"Vi är ensamma i universum"

Satt och läste aftonbladet en sista gång innan jag ska sova. och fann detta.

Det är bara så jävla sämst. Klart vi inte är unika med att vara vid liv i hela universum.
Dom har spårat 500 planeter säger dom ... 500 är inte något stort nummer i hur många planeter det finns där ute.
Jag menar jag håller med en av personerna som kommenterat på artikeln.

Skrivet av: FlingFlong
Det är en smula komiskt med dessa "forskare". Hur kan de påstå att det inte kan finnas liv på någon av de planeter som de hittills hittat? Vi kan ju för fan inte ens avgöra om det finns liv på Mars, hur ska vi då kunna "titta" oss till liv på en planet som li "Det är en smula komiskt med dessa "forskare". Hur kan de påstå att det inte kan finnas liv på någon av de planeter som de hittills hittat? Vi kan ju för fan inte ens avgöra om det finns liv på Mars, hur ska vi då kunna "titta" oss till liv på en planet som ligger miljarder gånger längre bort? Sen undrar man vilken intelligensnivå och fantasi de har när de så krampaktigt håller fast i idén att allt liv måste se ut som vårt. Tänk utanför bubblan och.. TÄNK istället för att rabbla vad som är acceptabel sanning i det vetenskapliga finrummet. Forskarvärlden har blivit en sorts klubb för inbördes beundran."

EXAKT! det va typ min första tanke medans jag läste artikeln. Vi vet ju inte ens om det finns/funnits liv på Mars ännu. hur ska vi bara kunna titta på en avlägen planet ett par ljusår bort och säga "näpp inget liv"
Måste alla planeter med liv vara som våran? Det finns Liv på jorden som lever i miljör som påstås vara helt omöjliga att leva i. Varför ska annat liv i universum inte kunna anpassa sig.

Se bara denna youtube tex.


Desperata jävla bloggare

Jag är oftast inte alls petig med vad folk skriver till mig eller hur många "fin blogg du har" jag får.
Men ibland blir man bara lite lesspå skiten.
Vissa är verkligen desperata. som nyligen har jag börjat få "sv:" kommentarer som skulle kunna passa in på vilken sorts kommentar man själv gjort som helst.

Man tänker inte på detklickar sig till bloggen för att påminna sig själv mad man skrivit och inser att man blivit brutalt jävla lurad. Endast för det är någon desperat liten jävla bloggare som bara MÅSTE ha det där klicket till sin kassa blogg.

Jag älskar att finnan nya bloggar att läsa men ibland blir ma som sagt bara lite less på hur desperata folk kan vara.
Visste jag använder bloggtrafik & mer-trafik men jag är verkligen inte desperat. Vill folk läsa min blogg så gölr dom det annars klickar dom sig vidare.

En annan sak är ganska DUMMA kommentarer som på mitt förra inlägg tex med rubriken "jag mår bajs" så får man en kommenar där det står "fin blogg, hur är det med dig så?" LÄS FFS! vad va det 2-3 rader i det inlägget. hur jävla jobbigt är det.

Eller iaf läsa ytligt och försöka intressera sig i mina inlägg så kanske det känns lite mindre förnedrande för oss bloggar som får sånna kommentarer.

så mitt går är

LÄS... intresserar det dig inte ... MOVE ON!

Jag mår bajs

Ännu en dag jag mår kasst.
Ligger på soffan just nu och mår illa, och inget finns det på tv att se på heller.

Ville bara uppdatera och meddela att jag återkommer när jag är frisk igenm för det finns inget att blogga om när man är sjuker.

Hyggeaften

Ikväll såg vi på film och åt kladkaka med vaniljglass med Rasmus & Marianne, det var rikgt mysigt.
Vi såg på en vilm som heter Red. rukigt bra action komedi. love love!Just nu sitter jag själv uppe igen och tittar på tv och myser med levande ljus. Älsklingen somnade i soffan när Rasmus & Marianne hadde gått hem. så söt han snarka som bara fan ♥

Så skickade han i säng. Tänkte jag skulle fortsätta titta lite på tv ikväll och virka ihop min filt lite mera.

I morgon tänkte jag tvätta kläder. tvätta upp det sista vi har såp vi kan få bort den stora tvättkorgen så vi slipper bli knockad av stora tvätthögar.

Men men nu blir det mer mysafton för mig innan jag ska sova.

Baka baka kaka

Vi har nu börjat akna till liv. Sambon kom hem runt 04.00 tiden i natt pissefull xD lol idag har han världens hangover. det är an rätt åt han.

Nu ska vi snart ta på oss kläder och gå til brugsen och köpa middag för idag och grejor till kladdkaka.
Blir filmkväll senare ikväll tror jag. mysfaktor deluxe.

Blir en kort update just nu för jag sitter på laptoppen och tangenbordet krångat lite.

Min fina filt!

Eller ja vad som håller på och bli min fina filt!

Sånna här små färdig stickade lappar fick jag av svärmor i veckan. Och jag började direkt med att göra långa remsor av det.
Som jag sa så har jag knåpat ihop 8st av dessa till långa remsor.

Nu ska bara alla remsor sst ihop på längden. jag har här använt mig av vitt garn och vitknåltill att tta ihop alla dessa det tog mig 2 kvällar till lite serier på tv. MYS!remsorna är lite olika långa pga att inte alla lappar är stickade av samma person eller är exakt lika stora.
Men det hadde jag tänkt fixa medans jag syr ihop dom på längden.
Kommer inte bli en perfekt filt men den kommer bli mysig och fin nog för mig!

(alla bilder är tagna i dåliga ljusförhållanden med kompaktkameran som sett sina bästa dagar)

Pandaerne

Åh hahaha satt och zappade och snubblade över en nya tecknad serie som går på DR (danska svt)
Pandaerne heter det sån gro humor. det är verkligen tecknat för vuxna :P

här har ni en trailer.

Varför postar jag inte bara videon här?
För av någon anledning så ser inte youtube delnings koden ut som innan och nu vill den inte fungera att lägga in på bloggen.
Vaalturion @ Younomia 19 Feb

Dags att ge lillebror och resten av hans band lite reklam :P
Vaalturion heter dom och dom kommer att spela på Younomia i skövde den 19e Februari och jag tycker alla ska dit och se dom live, det är dom värda.Ni kan lysna till samples på deras musik på deras myspace.
Klicka här för att komma dit

Glöm inte 19e Februari ... Younomia ... Skövde

Älsklingen är så jävla söt

Segt idag, känner mig trött och sliten, men jag har trotts detta har jag lyckats ta mig till brugsen och köpt cola till älsklingen. Han skreven söt lapp till mig i morses, stod att han älskade mig och att jag skulle tvätta kläder och köpa cola! HAHA älskade ♥

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och mysa med katten, hon är jättemysig idag vet inte vad det är med henne.
Så kort liten uppdatering men ni överlever. händer inte så mycket.

Mera vårkänslor!

Ibland blir man bara så less

Sitter i soffan och myser ikväll, jag har nyss fixat mina naglar.
Har inte orkat göra något idag, när sambon kom hem och tittade i brevlådan hadde jag fått svar från kommunen här i danmark.... blivit avisad danskt socialbidrag. men vi förstår inte ens varför. Då det står klart och tydligt i alla danska regler att nordiska medborgare har rätt till samma ekonomiska bistånd som danskarna själva. Endå vill Thisted kommun inte hjälpa mig med en enaste krona.
I morgon ska sambon ringa till handläggaren och rabbla upp alla regler vi har printat ut där det klart och tydligt står att jag har rätt till kontanthjälp. Vi får se vad dom säger. Just nu verkar det vara för att Sonni är min pojkvän och att vi bor ihop. att han ska försörja mig. Men det ska inte betyda något då vi inte är gifta!

I sista utväg blir det att jag får söka till skola. och får CSN. gå en dansk lärlingsutbildning som Bagare eller Konditor.
det är verkligen min sista utväg, men jag är inte så glad till att behöva få studieskulder att betala tillbaka genon åren. Men det är värt det om kommunen ska fortsätta hitta på egna regler för socialt bistånd.

Trots allt detta idag och ett par tårar senare så ser jag ljust på det hela. det värsta som kan hända är att jag får leva på nudlar och burk-ravioi ett tag tills studier hoppar igång och jag får CSN.
Pratade med CSN på telefonen idag och skolan jag vill gå på är godkännd av csn för att man ska få studiestöd.

Allt kommer odrna sig!

Ingen bild på någon filt ikväll men bjuder på en av mig själv.

Vad underbara alla är

Vaknade sjuk i dag igen. har legat på soffan och hostat och haft huvudvärk och fryser.
Tänkte logga på bloggen snabt för att uppdatera lite denna morgon.
Och så möts jag av 10 nya kommentarer på min bild på Teamo ♥ ni är alla underbara :D

Kommer bli en ganska tyst dag på bloggen idag jag ska sitta i soffan och försöka bli bättre och göra mi lappfilt!
Fasen va söt den kommer att bli. lovade e en bild på mitt arbete på filten idag och det kommer lite senare i eftermiddag. ska ladda lilla kompaktkameran för liten snapshot.

Nu tillbaka till soffan inna jag svimmar :P

Teamo

Bild på våran förra hund innan hon fick ett nytt hem.
Frihet & Kärlek


Lasagne i stora lass

Just nu lagar sambon middag! O M G min man lagar mat.
Eller ja han blandar mat men det är tanken som räknas.
Han lagar oss lasagne idag, men nej inte hemmagjord utan den enkladre varianten från Knorr.Jag är dessutom ledsen för att det inte är så många vardagsbilder just nu lilla kameran har jag inte orkat ladda batteriet till så svårt att ta snapshopts med den. och sen så har jag inte photoshop till mina RAW-filer från min Nikon. och jaa jag vet man kan fota jpg med den också men jag vill fortfarande ha chansen att redigera bilderna lite lätt och föra dom fina till bliggen. och sambon har inte hunnit installera pgotoshop ännu. hoppas att han kan göra det snart. jag saknar det.

så snart kommer alla snapshots tillbaka jag har redan lite Raw filer i min nikon jag har tagit som väntar på camera-raw :P så det kommer det kommer.

Nu ska jag fortsätta med mitt lapptäcke / lappfilt...Ja du hörde rätt. ska ta bild på det tills i morgon.

Bones & NCIS

WoW jag hostar som en storrökare just nu och fryser och huttrar (gjorde iofs en stor iskall smoothie nyss men endåååå) Ligger i soffan men bad hairday & myser under täcket med katten.
Uppe en snabbis nu för liten pisse-paus men nu börjar det både Bones OCH NCIS!!! bänkad vid tvn 2 timmar nu haha.
Kanske ska jag koppla av och göra en kopp téa med honung i för halsen. Jag vill inte bli sjuk! :(

Vårkänslor?Mja mja ute kanske men jag ... jag år illa och vill bara lägga mig i soffan och sova bort hela min dag.
Ute skiner solen idag, det är dagar som dessa jag önskar jag hadde råd att ha en egen häst eller iaf en på foder.
Kunna ta en lång ridtur i naturen och bara njuta av solen.
MEN jag får ligga hemma som vanligt. Har ingen aning om när älsklingen kommer hem från jobbet idag.
Jag var legat vaken i sängen och bara vridigt på mig och gosat med katten i snart 2 timmar.
Gör ont i varenda muskel i hela kroppen. Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla lite mer tv.

Det är helt sjukt

Vilken smärta!
Tandverken blir fan bara väre och värre. jag är på gränsen till att ligga i soffan och gråta. jag tar pinex efter pinex (danska alvedon) och jag får snart inte ta flera detta dygn. jag ska prova och ta en varm ridkudde och lägga på kinden hjälper mig med min ond mage och annan värk, så skadar inte att prova.

Ligger och tittar på NCIS just nu. också jävla bra serie som sambon är helt tokig i.Nu ska jag lägga mig i soffan igen och hoppas denna varma goa riskudden kommer hjälpa lite.
Vad annars ska jag göra :(  sorry för lite halvkass uppdatering idag, tandvärken vann!

Bones

Älsklingen är hemma nu och vi båda är skit trötta. det är kallt i lägenheten för färsta gången sen vi flyttade hit. Så nu ska jag lägga mig med mitt täcke och min kudde i soffan och titta på Bones som kommer på tv nu. Love it!Älskar Bones!

Välkommen till grubbelhörnan

Eller ja ok, kanske inte. Igårkväll vart jag som vanligt ensamma nätter lite nostalgisk och grubblar över allt som inte finns kvar, & dom jobbiga bitarna i mitt liv.
Men Idag skiner solen och jag funderar på om jag ska ladda kamera batterierna och gå ut och fota lite idag. har dock ingen aning om vart.

Och JUST som jag skriver att solen skiner så försvann den! Ja ja får se vad som händer.

Vaknade nyss (underbart btw!), men vaknade med tandvärk. eller ja mer kindvärk för jag har insett att pga att jag inte dragit ut mina visdomständer så har jag fär många tänder i munnen och jag biter mig själv i tandköttet längst bak i munnen och nu är det helt uppsvullet så jag måste verkligen starta med att dra ut dom två tänderna på den sidan som är helt kaputt. driver mig till svansinne att sitta med smärta jämt.

Nu ska jag mysa med kattfan och titta på tv.
Godmorgon världen!

Ett tomt skalMed denna bilden på min blogg kommer Ida & Jessica säkert döda mig nästa gång jag är i Tibro.
Jessica i blått Ida som står och dansar och jag som tar på mig skor.
Vi har vart på grillfest hos några bekanta och va apfulla och skulle gå hem.
Vänskap som jag verkligen saknar. Som vanligt ensamma nätter sitter jag och är depprimerad över att jag bott i Danmark i snart 2 år och fortfarande har jag inte hittat någon riktigt nära vän.
Jag är blyg som fan och kan inte snacka så bra danska, så dom som väl är runt mig förstår inte ett ord av vad jag säger då dom i stort sätt BARA snackar danska, så drar jag till med engelska står 75% av all som jävla frågetecken. Det börjar verkligen kännas att inte ha några som helst egna vänner.

Ingen att snacka med, Ingen att fönstershoppa med, ingen att ha myskväll med, ingen att gå ut med, ingen att ha roligt med. Ingen att prata med, Ingen!
Det är något av det jobbigaste just nu, Här har jag min älskade sambo min älskade Sonni, och hans vänner. Men det är inte samma sak att umgås med han och hans vänner jämt. det är ju inte MINA vänner. det är ju inte direkt några som skulle komma förbi för att umgås med mig. visst är dom helt underbara. men det är inte samma sak som att ha filmkväll, nattpromenader, eller rent slapperi med Ida som är min bästa vän (ja faktiskt bästa vän) hemma i sverige. Det var något av det jobbigaste jag gjort, det var att säga hejdå till Ida och berätta för henne att jag skulle flytta till danmark. Och ibland vill jag bara ta Sonni och packa våran lägenhet och flytta till sverige. men det är orättvist mot min sambo att ens tänka så. Men jag har ingen här. Var tvungen att ge upp min hund Mikkra för att flytta till danmark det va SKIT jobbigt. och här skaffade vi oss en ny hund som vi skulle ha tills hennes sista dag men som vi sedan fick finna nytt hem till också då djur inte är tillåtna i lägenheten vi va tvungna att flytta till nu. (vi ha katten här utan tillåtelse just nu)
Innan hadde jag hunden ...Tea. hon va min bästa vän. nu har jag Nikita ... katten som 50% av tiden hatar mig och attakerar folk hon inte gillar. jag saknar verkligen att ha hund. och att vara runt hästar. det är få saker som faktiskt får mig att skita i att jag inte funnit vänner ännu.
Djuren är min räddning men utan hund & häst som nu så är det ganska på gräsen till sammanbrott.

Oj nu blev det osammanhängande och depprimerande inlägg.
ÄSCH! det är min blogg.

Just nu sitter jag utan pengar och väntar på svar om jag får pengar från Thisted kommun eller inte. får jag det är det skit bra, jag kommer tillbaka till sprogcenter, träffa människor, börja slita på gymmet och bli fit till beach 2011 (humor) Men det kommer alltid vara tomt och ensamt och depprimerande utan Ida, hund & hästarna.

Peppad men dum!

Jag fick nyss reda på att bakgrunden som jag använde på min blogg & twitter inte alls va en gratis free to use bakgrund som den skyltas att vara på en av dom bloggar jag litade mest på när det kommer till bloggdesign osv.
Jag fattar verkligen inte folk som tycker det är ok att stjäla från andra och göra sig själv till åtlöjen.
Jag känner mig riktigt jävla fånig just nu. har använt den bakgrunden ett a tag och tyckte den passa bra till designen jag har just nu.

Men nu blev jag ännu mer peppad till att fixa en helt egen blogg-design igen.
Jag älskade min gamla blogg och designen jag hadde gjort. funderar på att ta den och fixa till den lite om detta går. jag va inte direkt bäst i världen på design när jag gjorde den om jag inte minns fel så kan jag inte ta bort min namn signatur efter varje inlägg utan att hela html koden blir fuckad. men ska fasen kolla över det och börja skapa något helt eget.
göra en egen bakgrund i någon tile background generator.

Men fy på alla där som utnytjar dom som gör gratis designer och dom som inte vill dela med sig men endå finner sina egen gjorda saker spridda över allt för alla att använda.
Men det är väl något man alltid kommer få stå ut med i bloggvärlden.
Inget får vara orört och unikt.

Nu ska jag ta en Pinex för min tandvärk ta ne smörgås och sätta mig och titta på tv och skämmas.
FAN va dum jag känner mig!

Chillar hörnan

Nikita ligger brevid mig och snarkar. haha hon är så söt just nu.

Jag ♥ mitt hårband

ja jag har märkt att det börjar bli ganska standad att ha på mig när jag är hemma så bekvämt :P
Jag & älsklingen har nyss käkat middag och nu sitter jag och tittar på Masterchef på venska tv3 medans jag inväntar Top Model som jag tittar på jämt.
Jag tänkte bjuda på mig själv lite så här har ni liten bild från cammen som vanlig ;)och när jag endå är igång så kan ni få en bild på mig i FÄRG! OMG OMG!

Dra mig bakläges

Solen skiner idag! jag som trodde det skulle vara fortsatt regn och tråkigt väder idag.
Jag ska försöka gå på en promenad idag få lite solsken och frisk luft. Nu känner jag verkligen inte för det.
Sitter här och har verkligen skit ont i varenda muskel i hela kroppen och är hur jävla hungrig som heslt.
Så jag tror jag avrundar ganska snabbt här och går och sätter mig vid tvn och äter sen frukost.

Godnatt världen

Nu sitter jag i soffan med laptoppen i knät och chillar med katten. myskläder, mitt snygga hårband som jag insåg vart med på alla mina webcam bilder senaste dagarna.

Ska snart hoppa upp och göra en snabb kopp thé att gotta mig med innan jag ska sova.

Älsklingen ligger i sängen och tittar på NCIS innan han ska toksomna på direkten han ska upp till praktiken i morgon rnt 06.30 tiden så dags för han att sova.

I morgon ska jag ta en promenad vare sig det ösregnar eller inte. känner jag suttit inne och mått illa och vart deppig för länge, jag behöver lite frisk luft och motion.

Just nu sitter jag och tittar upp mot lilla fönstret i tvrummet och ser att det regnar ute så tror jag kommer se ut som en drönkt katt i morgon om jag tar en promenad.

Hoppasfå ett brev i brevlådan snart där det står att jag blivit accepterad till att få kontanthjälp

OJ nu började visst The Golden Globe live på E! kanske man ska titta på lite.

Min tid i Västervik

ÅH gud idag har jag vart nostalgisk. Suttit och tittat tillbaka på alla gammla bilder på min bilddagbok och har funnit allt från hästar till dåliga dagar.
Nu har jag funnit Mitt år jag bodde i Västervik!
Hålan gud glömde bort. eller ja det är vackert men fan va isolerad jag kännde mig där utan någora nära vänner förutom min roomie "Nisse" som jag bodde hos tillsammans med hans son.
Sov på soffan i ca ett år utan minsta inkomst. det va jobbigt år men jag trivdes i västervik vissa stunder. och vissa stunder önskade jag att jag bara kunde försvinna.

lite bilder från den tiden.

Jag så ut så här på den tiden!
JA jag va ett dreadigt drägg! Jag klippte av mig mina dreads och skaffa mig knallrött hår ett tag ocksåMen det va inte jämt jag va snyggast i världen. När jag vaknade så jag oftast ut så här (denna bjuder jag på)


Jag tänkte söka till folkhögskolan


Men det slutade med att jag hellre chillade på min favoritplats


Och här bodde jagoch sist och inte minst... så var jag ganska beroende av Jolt cola (detta är en vecka)

So sick

 

Denna blir nog aldrig dålig.

Finns så mycket musik jag vill ha på min mp3 nu har inte bytt playlist på skit länge.

Kanske är det dags!

Jag vill ha!

Sitter och tittar runt på lite skor. Är då jävla trött på att bara ha mina sneakers och fake uggs som inte tål vatten och som bara går att använda bär jag har några av mina 2 par jeansleggins.

Och så fann jag dessa... skit söta och verkar rikgit mysiga :Dvisst låg klack lan leda till att jag ser kortare och fetare u än vad jag redan är men jag gillar verkligen dessa.
Blink: Nugget kallas dom och finns att köpa HÄR för 699 dkk lite i dyraste laget och kommer aldrig ha råd att köpa dom just nu iaf men fan va snygga och goda dom ser ut :D

Saknaden

Åh jag läser och följer så många hästbloggar nu för tiden at jag blir helt skogstokig av saknad av allt jag hadde innan jag flyttade till danmark.
Mammas gård stall & hästar. det var så underbart att vistas där ute. Minns till och med att jag älksade att ta stallet varje morgon och hjälpa mamma när jag bodde på mammas soffa medans jag letade lägenhet.

här kommer lite bilder på allt jag saknar. och det som va.

Jag tar en paus i att fylla hösäckar till alla hästar


ett stkigt lillastall/utestall (som ni säkert sätt innan)


Hö hö och mera hö det va 3 säckar / häst tror vi hadde alla 6 boxar fulla med hästar vid denna tidpunkt


Hästarna står och obbade mig som fick slita för deras njutning


Och så har vi min underbara älskade Rocky Suprise.. åh älskade rocky gumman.

Over and out?

Så bra

 

Streetlight Path

Här kommer resten av alla bilder från min gamla blogg där jag tog bilder från bilnen med lång slutartid.
Enjoy
Sen söndags-morgon

/YAWN sitter och gäspar för fullt, är jätte trött men när älsklingen säger till mig att klockan är äver 12.30 ja då va det dags att vakna.
Sitter just nu och försöker komma på vad jag ska laga för middag idag, men jag har fan inte en endaste aning.
Älsklingen vill baka brownies idag men jag har aldrig bakat en brownie som inte är shake-and-bake.
Får se vad som hittas på.

Nu ska jag faktikt få på mig kläder och borsta håret. har fan inte borstat håret på 2 dagar nu :P å jävla mycket bryr jag mig just nu.

men men uppdaterar mer senare igen.

Bilder och mer bilder

Jag satt på min bilddagbok och fann en massa gammla bilder som jag postade på min gamla blogg missliq.blogg.se som jag tyvärr inte använder längre sen jag flyttade till denna. (fråga mig inte varför? -.-)
Men men iaf så kommer det att komma upp lite mer bilder från 2010 som jag tagit med tiden som gått min första tod med min nikon.

så ni inte undrar varför det är en annan adress på min namnstämpel.

Jag vill dela med mig av en bild på ljus. som jag tog en mörk kväll när vi vart på Ikea hela dagen och var på väg hem. satt och lekte med slutartiden och satte kameran på instrumentpanelen och väntade. blev en hel del snyggt :P

Busted!

Se vad jag fann mig själv att göra


Jag Idlar!

Jag har saknat WoW en jävla massa. att få spela rogue igen, åh denna glädje.
Men glädjen Varade inte länge, har vart online i 5 minuter och är redan trött på att spela på Daggerspine som jag spelar på nu. Sambon spelar just nu Alliance på Aerie peak ... igen. och där har jag bara min tråkiga DK och några lowbie alts.

Jävla dilemma man har jämt. funderar starkt på att välja en normal server och stanna där. jag trivs fan inte att spela på pvp server för jag kan verkligen inte pvpa. och pallar inte bli gankad vart man än går.
MEN stort problem. har inte råd. så just nu är jag fast på daggerspine och idla i Orgrimmar.

Sen tänkte jag kanske kan jag spela lite League of legends igen. det har jag inte spelat på evigheter. men det pallar jag bara inte göra. det krävs för mycket av den fokus som inte existerar just nu.

Kanske ska jag bara nöja mig med Wii sports och bowla arslet va mig?

OH HAI!Jo jag lever. Har legat i soffan och tyckt synom mig själv hela dagen.
Har nyss lagat god middag till mig och älsklingen och jag ka snart flytta mitt feta arsle in till min stationära dator som sambon nu IGEN fixat åt mig.

Nu ska photoshop installeras oc WoW patchar just nu. sen ska det in en massa shortcts i firefox så jag hatar att minnas alla adresser till alla sidor :P MSN ska installeras också. Lovar att det kommer andra bilder än bara webcambilder på mig själv haha. tycler det är lite roligt att vara på bild för en gångs skul. min webcam är den enda cam som inte får mig att se ut som en fet padda.

Men men uppdaterar mer senare.

Godmorgon världen

Eller ja det är väl inte morgon just nu. vaknade runt 12 tiden men världens mest hemska migrän någonsin.
Ville bara krypa in i ett mörkt mörkt ljudisolerat litet hörn och försvinna.
Men tvinga mig upp tog en Pinex och åt lite frukost med älsklingen.

Sen dess r jag bara legat i morgonrock i soffan och tittat på tv.
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. tror det blir en sitta hör vid datorn och slappa i soffan-dag som vanligt.
Känner inte ens för att göra något.

Får se vad dagen kommer med.

Hejdå kluvna hårtoppar

 

Många Ego-bilder idag som ni ser. Men jag könner stor lust att blogga igen nu när jag har lite mer frihet att kunna sitta vid laptop.
Jag tog nyss en lång och go dusch.. GÖTT!
Nu sitter jag och doftar av alla möjliga dofter så som nytvättat hår, body lotion, deo osv osv.

Jag har ett tips till dom med långt hår som lätt får tovigt hår som mig dvs massa slitna och kluvna hårtoppar.

Schwartzkopf GLISS Oil Nutritive serum anti split ends

(tvivlat på att det heter hela det men det är vad som står på)

Denna produkt gör fan UNDER!. till mitt tjocka hår använder jag ca 3 st pump från denna som jag masserar in i mina hårtoppar. håret blir jätte lätt att reda ut. Jag har alltid problem med att håret blir tovit i topparna nu när mitt hårär sådär äckligt långt.
Rekommenderas varmt.

Nu ska jag fortsätta titta å tv och njuta av kvällen.

Tandvärken vill inte ge sig


Åh det gör så jävla ont :(
Idag var sambon inne på apoteket åt mig och köpte brustabletter åt mig iaf. dom vanliga tog för låg tid på sig att göra smörtan mindre enligt mig. så idag va min sambo min hjälte. han grubbla om att skiten kostade 25dkk men det tycker jag det är värt för nu tar det inte alls lång tid tills smörtan är borta.

Men en sak är säker!!! SÅ fort jag får svar från kommunen om jag får pengar (vilket jag hoppas) så blir det att åka och dra ut mina visdomständer kanske få lite fyllning i någon tand med jätte hål. om jag nu ska behöva betala av på räningen. pallar inte denna smörta och vägrar vara tandlös innan jag fyller 30.

/flex

Då va cammen installerad för sånna där snygga sjölvporträtt. så hör snygg är jag just nu
ROAR!


Bara en massa problem

Jo min "nya" dator dog också -.- eller skärmen bara svartna som sist. så vi hoppas inte det är grafikkortet på den också. just nu har jag fått låna sambons storerors gamla laptop. inte den bästa men det fungerar att blogga, och surfa och checka mailen.

Plus i kanten är ju att det är en laptop, jag kan sitta i tvrummet i soffan som nu och titta på fredagsfilmen
Är det massor med stavfel osv så är det bara jag som lör mig "känslan" för detta tangentbord.

Jag tänkte koppla in min webcam här och flytta mina kamerakablar hit så jag får in lite bilder igen.
Bloggen känns just nu völdigt trist då jag haft det lite jobbigt med datorerna. kommer inte ha photoshop tills min stationära dator är tillbaka.

Segaste dagarna någonsin

Har verkligen inte hänt något roligt att ens dela med mig om. Idag hadde jag så tråkigt att jag ställde mig och sminka mig... trotts att jag inte ens vart längre än till Brugsen idag och köpt mat. (det är bara runt hörnet föresten)
Känns så trist att sitta hemma och vänta på svar. jag vill veta nu.. nu nu NU om jag får pengar eller inte.

Jag vill börja kickstarta detta år någon gång. tillbaka till språkskolan och plugga danska så det glöder och börja slava på gymmet 3-4 dagar i veckan. det känns som det kommer hända lite mer i mitt liv. Komma utanför dörren och träffa människor. känner mig enormt isolerad att bara sitta inständ på våra hela enorma 31kvm och slo på tv eller sitta här och uppdatera om hur tråkiga dagar jag har.

Det är dessutom för halt ute för att ta en promenad och fotografera. har sån enorm "jag-vill-ut-och-fota-nu"-sjukan.
Men antingen öser regent ner eller så är det för halt eller så snöar det. könns lite "meh" då.

Och baka brlöd och kakor kan jag heller inte här hemma då jag inte har en ugn eller jo vi har en mini-ugn som är mindre än våran micro. 2 kakor åt gången :P
Jag vill till gymmet! jag vill fönstershoppa, jag vill ha ett busskort. jag vill komma ut och se saker... NU!

Obotlig tandvärkFYFAN va ont jag har :( Jag är en av dom som aldrig drog ut mina visdomständer innan man blevför gamal för fri tandvård.
jag har nu en mycket skadad visdomstand från övre vänster sidan som är totalt ihålig och värket och gör ont som bara fan. på övre högra sidan har jag dessutom en helt krossad tand som skaver mot kinden. men Jag har verkligen inte råd med tandläkaren. kommer säkert vara 30 och tandlös.

Usch inget hjälper mot smärtan.

Nu ska jag slänga mig på soffan och titta lite mer på tv.

Blir så jävla frustrerad

Sitter nyss hemkommer från brugsen, (danska ica) vi köte nyss lite middga till ikväll.
hämtade in posten samtidigt och hadde fått listan över mina skulder hos inkasso.
Mina personliga papper med alla jävla info om mig som dom har typ. det kom i ett kuvert utan avsändar adress eller något helt blankt jävla kuvert. men fel adress.

sist jag ringde in i förra veckan så bad jag kärringen i telefonen att byta min adress då vi nyss flyttat.
jag stavade ut det tydligt i telefonen typ som T som i TURE &  O som i OLOF
endå lyckades dom inte ens gå gatan rättstavad och sen så fick som staden/byn jag bo i FRØSTRUP fick hon det till STRÖSTERUP trotts att jag stava ut det F R danskt Ö osv osv osv.

tror nog fan brevbäraren garvat i morses när posten kom. sånt banalt misstag.

Nu ska jag varva ner och faktskt bjuda på en bild.
En gamal bild på MIG tro det eller ej. från 2001 när jag va smal och vägde 59 kilo och hadde rosa hår.
dit ska jag igen är det tänkt minus det rosa håret.

Seg jävla dag

Jag har iaf svenska tillbaka på tangentbordet nu. min hjälte till pojkvän hjälpte mig igår. men jag saknar fan windows 7 och tror han får lägga in det på min dator igen. för ingenting vill fungera i win xp längre kan fortfarande inte ladda upp bilder eller lägga in html koder på bloggen. så här är ännu ett trist och tråkigt textinlägg.

Ska be han installera win 7 så snaryt som möjligt idag så jag kan börja installera WoW igen och sen föra över alla mina sparade saker på gamla datorn.

Så håller mig kort för nu.

Min dator ville inta hålla sig i livet

Så nu har jag en annan. igår skulle jag spela litw World of warcraft och BAM så fick jag bluescreen. starta om datorn och då børjade jag få error mess på mitt grafikkort, och idag provade sambon grafikkortet i en annan dator och japp det ær brænnt. Och Idag fick jag en annan dator att anvænda som sambon haft utlånad. tillbaka med Windows XP nu det ær nice med det gamla mindre flashiga.

Men har mærkt nu att jag inte kan finna någonstans att byta från danska till svenska på tangentbordet. dær jag normalt i windows 7 innan kunde byta lætt mellan svenska & danska finns inte i xp. så jag sitter och væntar på att sambon ska komma upp från grannen och gnælla lite om att datorn suger så fixar han det sækert till mig men nu får klara er pallar inte sitta och manuellt ændra alla Æ och Ø till svenska just nu.

Fan HÆR skulle jag lægga in en bild nu men då mærker jag att det inte heller fungerar med firefox jag har nu. fotouppladdningen vill bara inte laddas. ÅH! inte min kvæll.
Jobbiga danska bokstæver i svenska inlægg och ingen bilduppladdning. blir ett tråkigt inlægg men lev med det.

Söndagsmys

Humor på hög nivå

eller. iaf min! HAHAHAHA
Jag gråter lite tror jag.


Jag ska synda!

Japp its on! Jag har nyss bestämt mig för att synda lite mer . får ju passa på innan det blir cold-turkey på allt snask och onyttigt när jag börjar gymma. jag vet jag vet dåligt att moffa nu bara mer att gå ner .. men min kropp mitt val.

ANYWAY! grabbarna som sambon ska sitta med ikväll ska beställa pizza. då ska jag fan göra det med.Ikväll blir det en 4a Vegetaria utan ost och champinoner!
MUMS!
Varför utan ost frågar ni mig säkert nu.. det är ju ingen pizza utan ost?
JASSÅ?
Jag hatar ost speciellt smält ost och har alltid hatat champinoner så extra tomatsås till mig så blir inte pizzan torr.
här har ni lite gratis reklam

En sån här vill jag ha..... nu tack! ♥
Åh sitter på Fona.dk och spanar lite på mini-pc's att ha till mobilt bredband och till skola om/när jag nu börjar där. men mest av allt nu för att kunna sitta i soffan och sufa och blogga.

Känns som jag slösar bort min tid ibland när jag vill sitta vid datorn men vill smatigit gotta mig som att se på tv i soffan. känns som jag bara sitter här inne i sovrummet och ruttnar och det är ganska tråkigt. för det får mig att behöva välja mellan att se filmen på tv eller sitta vid min stationära dator i sovrummet.

Kort och gott jag vill göra som de flesta med laptop kan göra.. slappa i soffan med lappen i knät och multitaska.

Marabou Mango ♥

Mums säger jag bara!

Filmerna från nyår

Jag fick lite halvkassa filmer från tolfslaget på nyår. jag tänkte va fan det kan jag gott filma och det fick grån skirk & gap till ett stort GOTT NYTT ÅR tills stilla till hög musik till allsång från nyårprogrammet på tvn.
Jag vart aldrig full på nyår så jag hadde väl inte lika roligt som de andra. men det va en helt go Nyår endå. 

När jag endå är igång...

Så kan jag bjuda på en låt som får mig att sakna och tänka på mamma Lena också. Lite Kim Larsen har ingen dött av :P

En dag helt för mig själv

Idag är en sån där sitta hemma och mysa dag. Sambon är och umgås med en vän idag och efter det ska han sitta hos grannen och spela med datorn tills i morgon.
Så ikväll blir det nog lite fotban och nagel fix. jag har syndat. jag har slitit av mig mina naglar som vanligt så jag har stumpar igen dags att få lite färg på naglarna så man inte kan med att förstöra dom. haha

Sitter för övrigt och mår allmänt bra för en gångs skull. Hadde tänkt att jag skulle synda lite till senare ikväll ska köpa mig en hel påse chips eller något sliskigt. njuta av det goda lite på slutet av min ohälsosamma period, så dort jag får pengar från danmark (vilket jag verkligen verkligen hoppas) så ska jag till gymmet och crosstraine och skutta up och ner på steppmaskinen och gå ner i vikt. nu är jag trött på att vara mitt i mellan att vara fet och vara mullig. jag ska fan iaf ner till under 70 kilo även om der bara är 69.9kg NU JÄVLAR!

jag bjuder på en uppmuntrande liten "visa" som min älskade pappa bara älskar. får mig att sakna pappa Markku.

Är det redan 2011?


Jag vet jag har vart helkt borta sen nyår. har vart lamslagen va trötthet och har knappast suttit vid datorn. ibland önskar jag att jag hadde en laptop. eller iaf en liten bloggdator att ha i soffan.
Kanske får spara till en om jag får dansk inkomst. kostar ju bara runt 2000 danska kr ska inte vara så svårt att spara till.

Hoppas ni få followers jag har kan stå ut med min ändlösa blogguppehåll. men när jag har orken tillbaka i kroppen så har jag en massa nyårbilder och filmer att visa samt massa bilder på katten också haha SPÄNNANDE! oh ja .. det va ironi btw.

Har lovat lillebror att göra deras omslag till deras skiva. får se hur det går. tror jag måste ut och fotografera något depprimerande och dystert för att det ska passa.

Jag hoppas kunna komma tillbaka på fötter snart. har bara inte orken i kroppen att sitta i denna obekväma stol hela tiden :P
jag vill ha en mini-laptop!!!