Stället långt där borta

I morgon är det dags att åka på studietur till Aalborg, spännande! ok ironiskt. fär där är vi allt för ofta för att det ska bli spännande. 600dkk kommer det kosta mig också skolan betalar inget!
Sova på vandrarhem och ska dela rum med två klasskamrater... usch! hatar att dela rum med folk.
Men i morgon ska vi först till Gug køkken, sen ska vi till Aalborg tech collage kök och vidare till Aalborg sjukhus kök sen middag på kvällen på Casa Blanca.
 
 
Kommer nog bli jätte roligt men skadligt för ekonomin såhär siata veckan innan löning. Har fått ta lån på banken för att ha råd med detta. Åker man inte stämplas det som skolk så man SKA bara ha pengar till det.
Kommer nog lite bilder därifrån också.

Makaronigojjs

Ja vad är det? Jo bara passa och köttfärs och gröna ärtor. kryddor jag använder är salt, pepper, paprika, chilli & oregano... igår hadde jag i lite frisk paprika också.. LYXIGT!
Världens mest simpla budget-mat. på med lite ketchup så är man fit for matkoma.
 

Min första fondant tårta

Idag va vi hela dagen i köket på skolan och dekorerade tårtor och cupcakes med fondant, färgare rullade, tryckte ut former osv osv. Vi på förlopp 2 fick göra en hel rund tårta som vi skulle dekorera efter frivilligt motiv.
Jag hamna lite efter alla andra i klassen idag då jag fick spendera en 20 minuter på att göra en till omgång smörkräm. detta resulterade i att min tårta kom långt efter alla andra med att bli dekorerad fick bli kvar 20 minuter efter skol tid och hets dekorera den lite. inte alls nöjd och saknas lite färger men det fick duga till min första tårta, tror jag ska ge derra en till chans till min egna födelsedag, då blir det lite mer all in, ska köpa mig något kit med uttryckare och penslar osv. alltid bra att veta hur man gör en snygg fondant tårta i framtiden :)
 
här är resultatet av min hets-kaka