Jävla bitterfitta attityd!

Usch vad jag blir less på alla små barnrumpor man går i skolan med.
Idag Var jag i skolan. och hadde kommit överens med lärarna att jag skulle sitta och läsa igen allt jag hamnat efter med i skolan pga olika orsaker. Sitter och väntar i EVIGHETER innan jag ends kommer in i det rummet jag ska. ingen låste upp. Sen satt jag där inne började skriva notaler och läsa igenom alla kapitell i bäckerna vi haft dessa 10 veckor.

Vid första pausen fick jag nog undrade vart läraren var som ska kolla att jag kommit igång som jeg ska och ens kommit till skolan idag. men nepp inget.... fick som sagt nog och gick ner till lärarrummet och frågade efter våra lärare men dom var inte där.... jag gick upp igen gick till mina klasskamrater som var i slakteriet & bageriet idag och mesa sig.

Frågade dom om dom visste om Jette eller Jette var i skolan alls idag. fick en jävla attityd av en liten bitterfitt i klassen som bara fräser "nej det är dom inte" till mig. blir lite paff för jag fårgade i vanlig ton. Sen fick jag lite mer spydiga komentarer efter jag frågade "vem är det som ska kolla till oss idag då?"

Jag är så jävla trött på henne att jag spyr. man kan verkligen inte ha en normal konvo med henne utan att hon ska vara uppkäftig eller bara spydig. kvittar vilken ton man har mot henne.

Jag blev skit sur iaf tyckte verkligen inte jag förtjänade att bli tilltalad sådan bara för jag ville läsa igen en massa jag låg efter med (vi ska vara klara på torsdag) istället för att baka muffins eller skära i en halv gris.

Jag blev också sur att ingen ens kollat om jag kommit idag så jag gick hem. fick inget gjort i skolan då hela skolan består av gapiga jävla snorungar och så hadde jag migrän.
så jag är i full gång här hemma nu med att läsa och notera allt som jag skulle i skolan.

Fick självklart en spydig kommentar och en "jag är mycket bättre än dig"-blick av snobbigs snorungen (hon är väl 22år eller något men beter sig som 16 år med grova attitydsproblem)

Jag fattar inte när dom ska växa upp.
Jag har fan slitit röven av mig dessa 10 veckor. min Danska är inte den bästa och jag har fortfarande problem med den. endå har jag levererat uppsats efter uppsats! klarar allt galant har bara hamnat efter lite med läsningen och skrivningen av mina notaler som jag vill spara till min 3års examen innan jag är färdigt utlärd. För mig är dessa notaler viktiga och blir bara så jävla sårad när jag helatiden blir hintad tilla tt jag inte är lika bra som alla andra, men jag själv ser mig sjävlk som en av dom bästa, jag gör sällan misstag utan att veta om exakt vad som gått fel.


Ska stå på mig det är bara i mrogon och torsdag kvar sen är man tillbaka på jobbet igen. bland trevliga kollegor! inga mobbandes småungar.
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback