Tredje köttfria dagen och ren motivation

Jag har utan att tänka över det haft 3 köttfria dagar. Sund mat självklart.
Varje dag har talltiken (eller madlådan i mitt fall) vart 75% fylld med sallad. med en bas av frisk spinat och persilja. ÄLSKAR spinad och persilja. Till detta har jag haft bakad potatis eller sötpotatis. lite enformiga 3 dagar.
 
Men detta fick mig idag och tänka lite på hurjag lätt kan göra lite av en menyplan till mig själv igen och hålla mina måltider på maks 250 kcal / måltid. vilket gör att jag fortfarande kan göra sund snacks till helgen utan att skämmas.
 
Sedan sista sjukhusbesöket har jag börjat gå lite mer på kryckorna igen, det är hårt jobb kan jag säga. MEN det gör att jag kan röra på mig mer, typ att komma ut till brevlådan och igår vad jag i stallet och "hoppade" runt. och då jag får stötta lite mer på benet nu sen sista sjukhusbesöket gör det att jag kan "gå" med kryckorna. i morgon har jag en mission. jag ska gå/hoppa upp till slutet av våran mark/åker ut med vägen. detta är över 150-200meter. vilket gör det till bra motion medans jag är skadad.
 
Hela vägen från huset ut till vägen där jag står och tog bilderna och sen hela vägen tills vägen börjara svänga och självklart tillbaka igen.
 

WOW säger ni säkert nu, vilket mesigt avstånd. hehe nej inte med ett brutet ben :P Motivation!
Bara på de sista 2 veckor har jag gått ner 3 kilo. Och det är utan så mycket motion som jag kan få.
 
Nu ska jag njuta av resten av min kväll och göra lite av en inköpslista och menyplan!
Ibland är det en fördel att vara utbildad Näringsassistent (det är istortsett en köksanställd dietist kock)
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback