Snart är jag fri!

Idag var dagen jag lämnade tillbaka nyckalrna och kläder på jobbet. Det var roligt att få se allihopa igen det har ju gått 2 månader sen jag såg dom allihopa, en av dom va desvärre på semester just nu men hon bor ju nöstan runt hörnet här hemma så henne ser man väl en gång då och då.
 
På Torsdag ska jag in till sjukhuset igen och ta nya bilder av mitt knä och ev. (jag hoppas skarpt) att få av skenen på benet. Men jag har enormt ont i mitt knä just nu så jag har blandat med mitt lilla hopp också mina tvivel.
Hur som helst kommer det bli magiskt att sova utan skenan, den fastnat fan i allt och benet väger ett ton.
 
 
Jag har iaf funnit ut av att jag faktiskt kan hjälpa till här hemma en gång i veckan under sommaren....
Jag kan klippa gräset!!
 
Eller ja, jag kan hoppa upp och puttra runt på åkgräsklipparen, vilket är en stor grej för mig då jag blir galen av att inte kunna hjälpa till med något. Stackars Sonni står ju för allt just nu.
 
MEN nog om det!
 
Jag får besök av lillebror Mikael och hans Thea vecka 30. kommer bli hur roligt som helst. Pappa kommer nog också samtidigt. kommer bli lite mindre tjohej än förra året. Jag hoppas dessutom att mamma kommer några dagar nu till sommaren. det blir att fira min 30 års dag men familjen redan i sommar trotts att jag färst fyller till December, då det inte är säkert jag kan komma hem till sverige till dess.
 
Jag har också gjort om bloggens design en aning. lite mindre vinter lite mer neutral. men kommer nog ändras igen snart. har börjat med Photoshop cs5 igen. så ska börja skapa mite mer magi där igenom och försöka lära mig något nytt,
 
Men nu ska detta inte bli oläsligt långt. lämnar er med lite bra musik!
 
 
 
Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback